Bakker! Találtunk 5 csillagjegyet, akinek nem ez lesz az évtized nyara! - Városi Kurír

Sorting by

×

Bakker! Találtunk 5 csillagjegyet, akinek nem ez lesz az évtized nyara!

A nyárnak varázslatosnak kell lennie, igaz? Egyszerűen úgy érezzük magunkat ilyenkor, mint a diák, aki letudja az iskolát és elégedetten néz a vízparti nyaralások, izgalmas kalandok és romantikus találkozások elé. Ez a szezon csillagjegytől függetlenül mindenkinek az önfeledtségről, a szabadságról és a szórakozásról szól.

Hirdetés

Amikor a nyár negatív érzésekkel és gondokkal teli, az olyan, mintha az egyik legnagyobb örömforrástól fosztanának meg minket az életben. A valóság azonban sajnos az, hogy a nyár nem mindig a legkönnyebb időszak az életünkben. Ezek a csillagjegyek idén ezt meg is fogják tapasztalni.

Bak: ez a nyár tanulási tapasztalat lesz

A Szaturnusz április 17-e óta hanyatlóban van, ami zavarossá teszi az életed. Ez a hanyatlás egész nyáron átível majd és szeptember 6-án ér véget. Mivel a Szaturnusz az uralkodó bolygód és ez a hanyatlás akkor történik, amikor a Szaturnusz a Bakban van, ezért a hatása kifejezetten erős lesz. Sok kihívással arra fog késztetni, hogy újra megtanuld, mi a felelősségvállalás és a produktív cselekedetek fontossága. Sok dologra meg fog tanítani téged.

…ezzel szemben csütörtökön….

Felfigyelhet ma egy, a környezetében tevékenykedő valakire, akitől úgy érzi, igencsak sokat tanulhatna. Környékezze meg, keresse a társaságát, s meglátja, hamarosan, valóban több tapasztalatra, tudásra is szert tehet általa! Az okos ember nem vetélkedik, hanem szövetkezik, hisz tudja, együtt, könnyebb!

Kos: frusztrált lehetsz amiatt, hogy milyen lassan haladnak a dolgok

Az uralkodó bolygód, a Mars június 26-tól augusztus 27-ig hanyatlóban lesz. Ez az a bolygó, amely a természetes jellemvonásaidat, mint szenvedély és versenyképesség megerősíti. Ha a bolygó pályája lefelé ível, akkor az nehézségeket okozhat neked. A Mars hanyatlása valóban képes lelassítani a dolgokat. A veleszületett türelmetlenséged pedig időnként elviselhetetlenné teszi ezt a folyamatot. Ahelyett, hogy engednéd ezt a frusztrációt felépülni, inkább kösd le magad valamivel, mint például a testmozgás.

…ezzel szemben csütörtökön….

Könnyen lehet, hogy bármilyen nehézséggel is találja ma szembe magát, sajnos nem sok segítségre számíthat, így magának kell majd megoldania a problémákat. Rá se rántson, kedves Kos, mert lehet, hogy most kimerítik a nehézségek, ugyanakkor lesz valami, amivel gazdagodhat, ez pedig a tapasztalat, ami felbecsülhetetlen!

Skorpió: úgy érzed, mintha valami blokkolná az energiádat

A Mars és a Plútó egyaránt uralkodó bolygóid. Amikor Mars csatlakozik Plútóhoz a hanyatlásban, ami június 26-án veszi kezdetét, teljes zavargást élhetsz át a világodban. Szeretnél falat húzni magad köré önmagad védelmére, mert úgy érzed, hogy a külső erők túlterhelnek téged. Vonzó lehet az otthon töltött idő gondolata és érdekes módon ez a sok énidő rengeteg spirituális tapasztalattal fog gazdagítani.

…ezzel szemben csütörtökön….

A mai egy igen szerencsés napja lehet, kedves Skorpió, amikor is, az élet szinte tálcán kínálja majd minden felvetődő problémára a megoldást! Használja ki a jó szelet, s tegyen rá minderre még egy lapáttal, azzal, hogy kifejezetten keresi, mit kéne még megoldani hirtelenjében az életében!

<<< Belenéznél más horoszkópba is? Itt a lehetőség! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.