Bulvár

Bakker! Találtunk 5 csillagjegyet, akinek nem ez lesz az évtized nyara!

asztrológia
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Szűz: a hibák időszakán kell keresztülmenned

Az uralkodó bolygód, a Merkúr hanyatlóban lesz július 6-tól augusztus 19-ig. Ez rád kifejezetten kemény hatással lesz. Eddig is elég sok frusztrált energia áramlott benned, de a Merkúr hanyatlása nyomán úgy érzed majd, mintha a belső világod egy kavargó örvény lenne. Nehéz jól csinálni a dolgokat, amikor stressz alatt érzed magad, ezért fontos, hogy mindent alaposan ellenőrizz, és mindenre duplán figyelj oda, amibe belefogsz.

…ezzel szemben csütörtökön….

Ma nagyon sok minden múlhat önön, kedves Szűz, mivel rendkívüli hatással lehet a környezetében élőkre, s azok teljesítményére is. Gondolkodjon előre, s legyen szigorú, de következetes, különösen, ha vezető pozícióban van! Este mielőbb térjen nyugovóra, hogy biztosan sikerüljön kipihennie magát a mai, fárasztó nap után.

Ikrek: időnként túlzottan stresszesnek érzed magad

A Merkúr hanyatlása július 26. és augusztus 19. között lesz tapasztalható a jegyedben. Mivel ez az uralkodó bolygód, ezért sokkal nehezebben fogod megélni ezt, mint bárki más. Szétszórtibbnak és sokkal idegesebbnek fogod érezni magad a szokásosnál. Belefuthatsz útlezárásokba, elfelejthetsz találkozókat és képes leszel rá, hogy a legrosszabb időben mondd ki a legrosszabb dolgokat. A legjobb az lesz, ha előre megtervezel mindent és alaposan átgondolod a szavaidat, mielőtt megszólalnál.

…ezzel szemben csütörtökön….

Ma nagy eséllyel összehozhatja az élet egy, a szívének kedves valakivel, akivel nagyon jó érzés lesz majd újra találkozni, beszélgetni. Ha teheti, szakítson rá időt, hogy bővebben is kitárgyalják az elmúltakat, s, hogy a viszontlátás örömére, jusson idejük koccintani is egyet!

Forrás

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!