Bakondi György a hivatásos rettegtető legújabb sirámai

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója úgy döntött lerántja a leplet a közeledő tavaszról, mert szerinte  alighanem azt is lefizette Soros  György.

Tavasszal nő a migráns veszély

Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta Bakondi György szombat este az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György hozzátette: függetlenül a téli időszaktól ismét sok migráns érkezik Olaszországba a tengeri útvonalon.
Matteo Salvini belügyminisztersége idején bevezetett szigorú migrációs szabályozások révén egy ideig csökkent az illegálisan érkezők száma, de a jelenlegi baloldali kormány fokozatosan feloldotta a szabályokat – emlékeztetett.
Hangsúlyozta: továbbra is szed halálos áldozatokat a tengeren történő átkelés; az Ocean Viking civil hajó fedélzetén jelenleg terhes nők és nagyszámban fiatalkorúak vannak.
Az illegális határátlépések megakadályozására és a nehéz helyzetben lévők helyben segítésére kellene törekedni, annak érdekében, hogy többen ne válasszák a veszélyes, embercsempészek által kínált útvonalakat – mondta Bakondi György.

Mindebből úgy tűnik, a magyar kormány továbbra sem képes leszállni, a migráció „döglött lováról”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük