Bakondi nagyot ment! – megtartotta jubileumi paráztatását

Szerbusztok kedveseim, megyek, lenyomom a napi szokásos para-sajtótájékoztatómat, aztán ebédre itthon leszek! Valahogy így búcsúzhat reggelente Bakondi György miniszterelnöki belbiztonsági főtanácsadó családjától, mielőtt elindul megdolgozni a pénzünkért.

A mindennapi rettegni valónkat add meg…!

Önnek nem tűnt fel és nem dühíti, hogy fent nevezett naponta sajtótájékoztat és egyáltalán nem pironkodik azon, hogy alátámasztott adatok és bármiféle bizonyíték nélkül nyom a képünkbe  menekültekről szóló híreket, akiknek egyetlen céljuk, hogy kerítésen belül bomlasszák az amúgy nyugodt, kiegyensúlyozott magyar lakosságot?

A szerda esti penzuma ez volt:

“Egyre több migráns érkezik Magyarország területére különféle módszerekkel:

a kerítés alá ásott alagutakon, a kerítésen létrán átmászva, vízi úton, leplombált kamionokban

– mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán szerda este.

Bakondi György közölte: Magyarország déli határánál a közelmúltban több alagutat találtak, amelyek migránsok bejutására alkalmasak.

Az embercsempészek más, kerítéssel őrzött határon is alkalmazzák ezt a módszert, például az Egyesült Államok és Mexikó között, vagy Izrael határainál.

A magyar hatóságok

éjjellátó és hőérzékelő rendszerekkel, drónokkal és helikopterekkel vigyázzák az államhatárt

A görög szigeteken már tarthatatlan

a Törökországból érkező migránsok helyzete, ezért megkezdődött a kontinensre szállításuk. A probléma az, hogy ezek a migránsok többnyire nem menedékért folyamodnak, hanem elindulnak a jobb életlehetőségeket kínáló nyugat-európai országok felé

– figyelmeztetett Bakondi György.

Azzal a szomáliai fiatalemberrel kapcsolatban, aki a gyanú szerint a napokban megerőszakolt egy nőt Budapesten, a főtanácsadó azt mondta: oltalmazotti státusban tartózkodik Magyarországon.”

Tegye fel a kezét, aki bármilyen konkrétumot felfedezett a fentiekben!

Gondolják el, ezt az embert mi -Ön, meg Ön és Ön is- fizetjük azért, hogy ilyen és ehhez megszólalásig hasonlító maszlaggal etessen minket. Félreértés ne essék: a migráció súlyos probléma azoknak is akik menekülni kényszerülnek és azoknak is, akiknek megoldást kell találni a problémára. De a Bakondi által elmondottak kommunikációs lufik, semmitmondó szóvirágok. Nincsenek alátámasztva, így kizárólag hangulatkeltésre alkalmasak, bár lassan már arra sem, hiszen hívőségtől függetlenül annyiszor kiabáltak “farkast”, hogy fel sem kapja az emberek többsége a fejét a hasonló közleményekre.

Akkor meg mire etetjük-itatjuk-jóltartjuk Bakondit és a hasonló közszolga-hadat?

Egy hozzászólás itt: “Bakondi nagyot ment! – megtartotta jubileumi paráztatását

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük