Balesetet okozott, később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban

Balesetet okozott, majd később a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Balatonalmádiban – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este a rendőrség honlapján.

Vasárnap délután érkezett bejelentés a rendőségre arról, hogy Alsóörs külterületén a kerékpárúton egy futót elsodort egy autó, de a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

A rendőrök nem sokkal később Balatonalmádi káptalanfüredi vasútállomásánál intézkedés alá vonták a feltételezett elkövetőt. Az 55 éves budapesti férfi az intézkedés közben rosszul lett és összeesett. Újraélesztését a rendőrök azonnal megkezdték, majd a mentők folytatták, a férfi életét azonban már nem lehetett megmenteni.

Árokba hajtott egy autó Törökbálint közelében, a sofőr meghalt

Balesetben összeroncsolódott személygépkocsi az M0-ás autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Törökbálint közelében. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt egy 58 éves férfi, amikor autójával az M0-ás autóútról letérve az árokba hajtott vasárnap este – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset az M0 autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán történt. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszon korlátozásra kell számítani.

Vonattal ütközött egy autó Debrecenben, késnek a vonatok

Vonattal ütközött egy autó Debrecenben, a Sámsoni úti vasúti átkelőnél vasárnap este; személyi sérülés nem történt, a baleset miatt vonatkésések lesznek.

A Mávinform azt közölte, egy jól működő – tilos jelzést adó – fény- és félsorompóval ellátott vasúti átjáróban ütközött a kocsi a Tiborszállásról Debrecenbe tartó személyvonattal.

Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés miatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekednek ezen a szakaszon, ezért a menetidő 15-20 perccel meghosszabbodik.

(MTI)

Személyautóval ütközött egy vonat Sásdnál, meghalt egy nő és egy gyermek