Balesetsorozat: áll az MO – M1 – M5 – Estére sincs jó hírünk!

Hétfő, eső, mi kell még ahhoz, hogy beálljon a Budapest felé vezető sztrádák szinte mindegyike? Úgy tűnik semmi! Baleset baleset hátán, vigyázzanak magukra és másokra!

MO

Balesetek miatt torlódik a forgalom az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Csömör térségében – közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

Két ráfutásos baleset is történt. A sérült járművek a belső és a leállósávot foglalják el, mögöttük 5-6 kilométeres a torlódás

– írták.

M1

Torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszánál baleset miatt – közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

A balesetben személyautó ütközött a szalagkorlátnak, emiatt a belső sávot lezárták. A torlódás 3 kilométeres.

M5

Baleset miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az örkényi és a lajosmizsei csomópontok közötti terelésben – közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

A torlódás több kilométeres, több mint fél óra az átjutási idő

+ Kiégett egy távolsági busz a Kőröshegyi hídon az M7-esen

Teljes terjedelmében lángolt egy távolsági busz a Kőröshegyi völgyhídon, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, írta a katasztrófavédelem és a Police.hu. A busz ötvenhat utasa időben le tudott szállni. A siófoki hivatásos tűzoltók három autóval oltották el a tüzet. Az oltás idejére az érintett útszakaszt éjszaka több órára lezárták, a forgalmat a 7-es főútra terelték. A Polce.hu szerint az útzárat hajnalban feloldották A Kőröshegyi völgyhíd a maga 1872 méterével Magyarország leghosszabb hídja és Közép-Európa legnagyobb viaduktja. A Balaton déli partjával párhuzamosan, a Somogy megyei Zamárdi és Balatonszárszó között fut.

Egy kis “finomság” estére….

Szeptember 26-án, hétfőn rendezik meg a Magyarország–Olaszország Nemzetek Ligája labdarúgó-mérkőzést a Puskás Arénában. A kezdőrúgás 20:45-kor lesz, de a stadion környékén már korábban számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani, hívta fel a figyelmet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Mivel az aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a társaság arra kéri a szurkolókat, hogy inkább a tömegközlekedést válasszák. Hogy megkönnyítsék a drukkerek életét, a mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos. Fontos információ továbbá, hogy a Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll 17:00 és 23:30 között a Reiner Frigyes park és a Thököly út/Stefánia út megállóhelyen.

Változások a közúti közlekedésben

A BKK tájékoztatása szerint hétfőn 18:45-től 23:30-ig lezárják

 • a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját,
 • a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat.
 • 18:45-től 23:30-ig a 30-as autóbusz mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót.
 • A 75-ös trolibusz terelve, a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik a 79M trolibusz vonalán.
 • A Stefánia út helyett a Hungária körúton jár a 77-es trolibusz, amelyre a Puskás Ferenc Stadionnál a Hungária körúton a Stefánia út és a Kerepesi út között kijelölt megállóban lehet felszállni.
 • A 95-ös, a 195-ös és a 130-as buszokra a Hungária körúton a 901-es éjszakai busz Dél-Buda irányú megállóhelyén lehet felszállni.

FRISS!

 • Bruno Fernandes duplázott Uruguay ellen
  A portugál labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte az uruguayi csapatot a katari világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában, a H jelű kvartettben, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
 • Belendült a konzultáció-számláló! – Varga Judit is mondott egy számot
  Az szinte állítható, hogy Orbán Viktornak elég lesz egy kisebb hátizsák, amiben Brüsszelbe szállítja a “Mondjunk nemet a szankciókra!” konzultációra beérkezett megerősítő válaszokat, hiszen az ebben a kategóriában csúcstartó 2017-es „Stop Soros” konzultációról 2,35 millió választ “vallottak be” hozomra.
 • Casemiro bombagóljával nyert Brazília
  A brazil válogatott Casemiro góljával 1–0-ra legyőzte a svájciakat a katari labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 2. fordulójában, sikerével pedig bebiztosította a továbbjutását.
 • 5 online terjedő takarítási trend, amit jobb elfelejteni
  Így karácsony előtt minden háztartásban előkerül a takarítás a nem mindenkinek örömteli tennivaló. Ahogy közeledik a szenteste dátuma és sűrűsödnek az események, egyszer csak neki kell gyürkőzni és ekkor érdemes tudni, mit, milyen sorrendben és mivel kezdjünk hozzá. Ebben próbálnak segíteni az alábbi tanácsok.
 • Prostihálózat Mezőkövesd-Zürich-viszonylatban – Magyar letartóztatottak mind a két országban
  Svájci-magyar közös nyomozócsoport alakult a borsodi Mezőkövesdről Zürichbe szexuális munkára kivitt nők ügyében, az elkövetőket elfogják. A szoros kétoldalú nemzetközi bűnügyi együttműködésnek köszönhetően hazánkban és Svájcban egyszerre csaptak le a rendőrök a két nőre és a két férfire.