Sorting by

×

Balhé a stúdióban: a kék sarokban Rangos Katalin, a pirosban Horváth Zoltán

Gyárfás Tamás meggyanúsítása, letartóztatása, majd házi őrizetbe engedése felkorbácsolta az indulatokat, szinte mindenki tudni véli a tutit, amit már húsz éve is mondott. Nem csoda, ha egy vitaműsorban is egymásnak feszülnek a résztvevők.

Véleménykülönbség

A Civil a pályán szombati adásának pénteki felvételén a megszokottnál is élesebb viták alakultak ki, olyannyira, hogy a tervezett témák közül kettőre egyáltalán nem maradt idő. A Figyelő-lista, az újabb civil tüntetés (amit egy hete a Civil a pályán műsorával időnként párhuzamosan, időnként váltakozva közvetített az ATV, s amire több mint egy millióan kapcsoltak rá), az ellenzék jövője, valamint a Fenyő-gyilkosság úgy felkorbácsolták az indulatokat a stúdióban, hogy a részvevők még a felvétel után is hosszú percekig mondták a magukét.

Gyárfás Tamás kapcsán Horváth Zoltán és Rangos Katalin szinte egymásnak mentek, utóbbi szerint ugyanis nem ízléses az érintett karrierjét elemezni, miközben emberölésre felbujtással gyanúsítják.

Fiala nem érti, mi a célja a múlt heti és a mai tüntetésnek, Kálmán László szerint igenis van célja, az ellenzéknek viszont bojkottálnia kellene a parlamenti „színjátékot”.

Mellár Tamás ötletét a demokrácia kis szigeteiről egyöntetűen lehúzták, Bajnai Gordont ugyanilyen arányban méltatták. Az ütős ellenzék kapcsán vitatkoztak egy jót az LMP-ről is, végül abban maradtak, hogy ez egy jó műsor, csak nagyon rövid.

(forrás: atv.hu)

Frissítve! Élőben nyilatkozik Gyárfás és ügyvédje – Ezt kapd ki! A Fenyő-gyilkosságban gyanúsított lett a főügyész!

Gyárfás: az egész egy manipulatív, összevágott hordalék

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.