Balliberális diktatúra a könnyűzenében 2018 Magyarországán? – Listára velük!

Hiába tűnt el a miniszterelnök egy hónapra feltölteni a lemerülőben lévő tápegységét, a kiadott ukáz szerint folyik a kultúrharc. A heti soros a könnyűzene, mely iparban – ha nem tudná – “balliberális diktatúra” dúl.

Listán a popszakma – is!

A Magyar Idők cikke adatokkal próbálja alátámasztani, hogy a nemzet rádiói az ideológiailag elhajlott Fluor Tomit, a 30Y-t, és Király Viktort preferálják, míg például Tóth Vera és Vastag Csaba, akiknek rend van a fejükben, szilenciumon vannak.

“A legprimitívebb és legobszcénabb szövegeket gyártó, a drogozást és a züllött életet népszerűsítő balliberális előadók ezalatt több tízezer alkalommal voltak hallhatók a rádióban, mindezért sokmilliós jogdíjat vesznek fel, hiszen mi is lehetne a feladata egy állami rádiónak, mint hogy csak ezeket támogassa.”

Szakács Árpád oknyomozó cikke példákkal illusztrálja véleményét:

Tóth Vera Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője, dalait milliók nézik a videómegosztókon, közösségi oldalát 164 ezren követik”, a közszolgálati Petőfi rádióban az elmúlt hat évben összesen 14 alkalommal játszottak le tőle három számot. Ellenben “a közismerten balliberális 30Y zenekar” 81 számát összesen 3525 alkalommal játszották le ugyanezen az adón.

Az elnyomottak között találjuk

a felsorolásban Vastag Csabát, Kőházy Ferencet, de valahogy kimaradt a jó öreg Kovács Ákos, ami elég furcsa. Akik viszont a cikk szerzője szerint érdemtelenül tarolnak:

A közismerten MSZP-szimpatizáns Fluor Tomi rapénekes rendkívül egyedi megoldást választott idén áprilisban a véleménye kifejtésére. Egy másokkal készített interjú közben élőben odaugrott a kamerába, elordította, hogy Soros György, majd elfutott. Ezután egy túlbuzgó szerkesztő kicsit szüneteltette a számait a Petőfin, amire a teljes balliberális média felhörgött, hogy mekkora cenzúra van. A rend természetesen azonnal helyreállt, azóta szólnak a zenekarának, a Wellhellónak és a saját egyéb projektjeinek a számai. Most 6600 lejátszásnál tartanak. Ebből is látható, a Wellhello a legjobban futtatott zenekar, a csapból is ez folyik.

Nem ússza meg Király Viktor sem:

Király Viktor viszont jól kamatoztatta a szerencséjét, minden összejött, mint a mesében. És ha a tehetséghez hozzáadunk egy kis balliberális elixírt, akkor meg is lesz az aranycsinálás receptje. Csak a Petőfi rádión a saját számait 2083 alkalommal játszották, egyéb, másokkal közös projektjeiről pedig most ne is ejtsünk szót, hanem nézzünk néhány más összesítést: a Hősök együttes majdnem 2000, a Kelemen Kabátban 1600, a Brians 3600, a Punnany Massif 3300, az Irie Maffia 3700, a Halott Pénz 5000 lejátszásnál tart csak a Petőfi rádión.

A fentiekből egyértelmű, hogy Magyarország a balliberálisnak mondottak Mekkája!

Gyanús is, hogy csak azért mondják magukat annyian e csoportosuláshoz tartozónak, mert így az Orbán-kormány kegyeit kihasználva előnyösebb helyzetet érhetnek el!

Ez komoly?

A Fidesz kiiktatja Esterházyt és Jancsót?

Kovács Zoltán kormányszóvivő: Heller Ágnes egy öreg bigott komcsi

A nyomtatott Heti Válasz után a mai nappal megszűnik a valasz.hu is

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük