Baló György betegségére hivatkozva saját kérésére szünetelteti az RTL-en futó műsorát

A Magyarul Balóval műsorvezetője hétfő esti műsorának végén bejelentett, hogy saját kérésére műsorát az RTL Klub szünetelteti.

Négy év után elfáradt…..

„Négy évnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a műsort saját kérésemre január 8-tól szüneteltetjük”

– búcsúzott a nézőktől hétfő este Baló György.

„Baló György jelenléte újságíró kollégáim számára is meghatározó, munkájával nemcsak nekünk az RTL Klubnál, hanem az egész szakmának példát mutat és mértéket tart. Bízunk mielőbbi felépülésében és várjuk vissza”

– fogalmazott Kotroczó Róbert hírigazgató.

Az RTL Magyarország valamennyi dolgozója nevében is mielőbbi gyógyulást kíván a nagyszerű televíziós szakembernek és bízik abban, hogy a nézők mihamarabb újra a képernyőn láthatják.

Baló György

1970-ben a Magyar Televízió Híradójánál kezdett el dolgozni gyakornokként, majd szerkesztő-műsorvezetőként. 1975-ben az MTV külpolitikai szerkesztőségének munkatársa, később a szerkesztőség helyettes vezetője lett. A Panoráma, a Stúdió és a Hírháttér szerkesztő-műsorvezetője is volt.

1989 és 1990 között az MTV 2-es csatorna igazgatójaként és a televízió választási irodájának vezetőjeként, majd 1991-ig a Napzárta főszerkesztőjeként tevékenykedett.1997-től a TV3 műholdas, országos kereskedelmi csatorna vezérigazgatója lett annak 2000-es megszűnéséig. Itt 1998 és 1999 között az Esti gyors című műsort vezette.2000-ben visszatért a Magyar Televízióhoz, ahol az Aktuális és a Záróra című műsorok készítésében vett részt.

2002-ben az MTV kulturális igazgatójává nevezték ki.

2002-től 2003-ig A Hét című heti közéleti műsor főszerkesztője, 2005 és 2007 között Az Este, A Szólás Szabadsága és a Kedd 21 című műsoroknak dolgozott.

2008-ban a pekingi olimpia megnyitó ünnepséget közvetítette, a sporteseményről riportokat készített, és konferált.2012. január 13-án távozott az MTV-től.

2015-től az RTL Klubnál vezeti a Magyarul Balóval című műsort.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük