Baloldali médiafölény, mi? Wittinghoff Tamásnak marad a közösségi oldal…..

A Fidesz-KDNP szemmel láthatóan nem tud belenyugodni a Budaörsön elszenvedett, az öt évvel ezelőttinél is nagyobb arányú vereségébe, ezért tovább folytatják a választások előtt megkezdett, mindent alulmúló tisztességtelen kampányt – írta Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere.

Baloldali médiafölény, mi? Marad a közösségi oldal….

“Jelen közleményt a budaörsi Fidesz-KDNP által október 28-án tartott sajtótájékoztató után a magát konzervatív médiának nevező sajtóorgánumokban megjelent lejárató írásokra reagálva adtuk ki. Nincsenek kétségeink azonban afelől, hogy nem fogják megjelentetni, ahogy évek óta nem kérik ki álláspontunkat a minket érintő ügyekben, nem adnak helyt reagálásunknak, közleményeinknek. Ezért álláspontunkat ez úton Facebook-oldalunkon is közzétettük.”

-írta Facebook oldalán a polgármester.

A Budaörs Fejlődéséért Egyesület közleménye

“A Fidesz-KDNP szemmel láthatóan nem tud belenyugodni a Budaörsön elszenvedett, az öt évvel ezelőttinél is nagyobb arányú vereségébe, ezért tovább folytatják a választások előtt megkezdett, mindent alulmúló tisztességtelen kampányt.

A választási kampány idején súlyos törvénytelenségek történtek Budaörsön,

méghozzá a Fidesz-KDNP érdekében. Ezektől, sem akkor, sem azóta nem határolódtak el. Ahelyett, hogy tisztáznák magukat a gyanú árnyéka alól, a lejárató kampányt tovább folytatják, és politikai tőkét igyekeznek kovácsolni belőle. Napirenden tartják, elemzik, Fidesz-közeli sajtóorgánumaikban újra megjelentetik a bűncselekmények sorozataként nyilvánosságra került, magánéleti tartalmú felvételt.

Ne felejtsük el, hogy mi minden történt még ezen kívül is

a mostani választási kampányban Budaörsön! Valakik megbízást adtak arra, hogy telefonos ál-közvéleménykutatók tévesszék meg Budaörsön az embereket, hogy sugalmazott kérdésekkel rossz színben tüntessék fel a polgármestert, és dicsérjék egekbe a Fidesz-KDNP színeiben induló ellenfelét.

Valakik megzsarolták a polgármestert

annak érdekében, hogy ne álljon ki a választáson a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben. És miután ezt visszautasította, lejárató szórólapokkal árasztották el a várost valakiknek a megrendelésére. Végül a polgármester 90 éves édesapját valakik tettleg is bántalmazták miután megerősítette, hogy ő a polgármester édesapja. Mindezen ügyekben rendőrségi feljelentések vannak folyamatban, és súlyos kártérítési perek várhatók.

Ilyen helyzetben meglehetősen furcsa,

ha gesztusokat vár a budaörsi Fidesz-KDNP a választást nagy arányban megnyert Budaörs Fejlődéséért Egyesülettől (BFE). Szeretnénk egyértelművé tenni: a 15 tagú önkormányzatba bekerült 3 képviselőjük megkap minden törvény által biztosított lehetőséget ahhoz, hogy munkájukat végezni tudják. Így többek között nyugodtan részt vehetnek tanácskozási joggal minden bizottság minden ülésén, de bizottsági tagsággal, vagy elnökséggel, ill. más pozícióval járó juttatásban nem részesülnek.

Ezzel a témával nem kívánunk a továbbiakban foglalkozni a rendőrségi vizsgálatok lezárultáig, és ezt javasoljuk a Fidesz-KDNP-nek is. Ehelyett Budaörs fejlesztésére koncentráljuk erőnket.

Wittinghoff Tamás
polgármester
Budaörs Város

Dr. Molnár Gábor
elnök
Budaörs Fejlődéséért Egyesület”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük