Bámulatos! 2020 életük legjobb éve! De vajon mely csillagjegyekről van szó?

Lassan a felénél járunk, de csak mostanra derült ki, hogy mely csillagjegy szülöttei dőlhetnek hátra és nincs más dolguk az év hátralévő részében, mint élvezni, ami adatik. A csillagok ezúttal sem rejtegetik a választ.

Rossz hír viszont, hogy a tizenkettőből mindössze három csillagjegyre kacsint rá 2020 második felében a szerencse. Míg a jó hír az, hogy a többieknek sem lesz okuk panaszra.

Kos

E jegy szülöttjeinek már most fel kell készülniük a jelentős változásokra, főként a magánéletükben. A csillagok ugyanis új szerelmeket ígérnek, melyek később mesés szerelmi történetekké fejlődhetnek, boldogan-élnek-míg-meg-nem-halnak befejezéssel. A Kosok minden egyes hónap minden egyes napján megújuló energiára számíthatnak.

Ikrek

Amennyiben még nem élsz tartós kapcsolatban, 2020 második felében történik meg a nagy áttörés az életedben. Megismerkedsz valakivel, aki életed nagy szerelme lesz, arról viszont, hogyan tovább, egyedül te döntesz. Neked kell megtenned a döntő lépést. De azt is tudnod kell, hogy ha netán visszakoznál, a boldogság akkor is elkísér majd az év minden napján.

Oroszlán

Végre elérkezett a te időd is, amikor egy egész esztendő csak rólad, érted szól. 2020 második felében rád talál az igaz szerelem, és talán még a családalapítást is fontolóra veszed. A házasságban élő Oroszlánok ismét meggyőződhetnek afelől, hogy jól választottak. A facér Oroszlánok pedig olyan személlyel találkoznak majd, akik álomszéppé varázsolják az életüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük