Bankszámla „Kövér László parlamenti áldozatai” megnevezéssel – Dr. Dávid Ferenc üzent Hadházy Ákosnak

Mint arról beszámoltunk, Kövér László saját magával megkonzultálva, egy napon belül döntött és 2.000.000.- forintra bírságolta Hadházy Ákost, mert táblákat mutatott fel a parlamenti ülésteremben.

Bankszámla alszámlákkal….

Arra kérem Önt, hogy a lehető legrövidebb időn belül nyisson bankszámlát „Kövér László parlamenti áldozatai” megnevezéssel

-írta Dr. Dávid Ferenc a Hirklikkben megjelent levelében.

“Az alszámlákon az ellenzékben lévő és független képviselők neve szerepeljen potenciális kedvezményezettként (összesen 66 fő), így az adófizető magyar polgárok kedvük szerint támogathatják a Kövér-terror kiszemelt áldozatait” – folytatódik a postai küldemény.

Rövid matek….

Dávid levezette, hogy

“Önt 2 millió forintra büntette a napokban az indulatos és egyre gyengébb szellemi teljesítményt mutató bajszos ember. Ezért javaslom, hogy a Hadházy alszámlára minden Önnel szimpatizáló polgár fizessen be tízezer forintot.

200 jóhiszemű támogatója pillanatok alatt összelapátolja a szükséges összeget és a többit majd meglátjuk. Rám számíthat.

A levél további részét szó szerint idézzük:

“Sok pénzt megér, hogy minden magyar választó hetente láthassa, hogy az Országgyűlés elnöke egy megzavarodott ember,

aki jutasi őrmesterként akarja kommandírozni a képviselőket. Jöjjön, aminek jönni kell, a zord teremőr pedig szabja ki nyugodtan az újabb és újabb 2 milliós büntetéseket. Lesz olyan helyi ellenzéki közösség, amely rövid időn belül összedobja ezt a bírság-összeget, hiszen már hozzászoktunk, hogy az elmúlt tíz év ámokfutása nem milliós károkat okoz nekünk, hanem százmilliárdosokat. Néhány millió már meg se kottyan, de a pénzünkért legalább részesei lehetünk a valóban unikális Kövér-shownak.

Egyébként a parlamenti pártok is létrehozhatnak alapítványt, 

Kövér elnök üldözöttjei”

felzettel, így intézményesített keretben – szervezett módon – csinos kis summát lehetne elkülöníteni. Eközben további feliratok felmutatásával érzékeltetnék a képviselők, hogy K. László nem házelnök, hanem csak egy emelvényen ülő politikai ripacs.

T. Hadházy úr!

Adózó és aktív választópolgárként kérem, hogy folytassa az ellenállást! Ne fogja vissza magát, a pénz már nem számít! Várom újabb megmozdulását/tábla belógatását és a számlaszámot. Jó egészséget és sok-sok „Kövér büntetést” kívánok. Nincs veszteni valónk!

Üdvözlettel: Dr. Dávid Ferenc”

Forrás

Egy hozzászólás itt: “Bankszámla „Kövér László parlamenti áldozatai” megnevezéssel – Dr. Dávid Ferenc üzent Hadházy Ákosnak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük