Baranyi kirúgta a Pinceszínház igazgatóját, mert szerződést kötött az SZFE-vel

Baranyi Krisztina kirúgta Soós Pétert, a ferencvárosi Pinceszínház igazgatóját, mert az önkormányzat tudta nélkül szerződött oktatónak az SZFE új tanári karába – írta Ferencváros polgármestere a Facebook oldalán.

„Január 16-án a sajtóból értesültünk arról, hogy színházunk, a ferencvárosi Pinceszínház igazgatója főállású oktatónak szerződött a Vidnyánszky-féle SZFE-re. Mivel az előző, fideszes vezetés határozott idejű, 2018-tól 2023-ig tartó vezető állású munkavállalói szerződéssel alkalmazta Soós Pétert, ezért ezen kívüli munkajogviszonyt kizárólag az Önkormányzat előzetes hozzájárulásával létesíthetett volna”

– írja Baranyi.

Soós Péter elismerte, hogy már 2021. január elsejével szerződése van az SZFE-vel, amiről nem tájékoztatta az önkormányzatot

“Mivel ehhez nemhogy nem járultunk hozzá, de nem is tudtunk róla, ezért munkaviszonyát a szerződésszegés miatt azonnali hatályú felmondással megszüntettem. Soós Pétert az Űrgammák, a Tűzvonalban vagy a Hacktion rendezőjeként ismerheti a nagyközönség”

figyu

2 hozzászólás

  • 2021.01.29 - 04:50
    Közvetlen hivatkozás

    Ejnye-bejnye, a TA’LALA’S, kerem, a talalas! Nem Baranyi Krisztina rugta ki Soost, hanem Soos rugott fel egy vilagos es egyertelmu szerzodest! Nehogymar Baranyit kezdjek el ezert ekezni! Szegyellje magat az az ujsagiro, aki IGY vezeti fel a cikket – raadasul a cikkben minden kiderul, es ellentmondasba keveredik igy a tartalommal! Tessek szives lenni NEM politikat vinni ebbe a dologba, mert ez NEM politika, csupan jogi kerdes, ami megtortenhetett volna mszp-s, DK-s, vagy momentumos, Jobbikos vezetes alatt is! Tiszteljek mar jobban egy kicsit az olvasokozonseget, kerem tisztelettel!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük