Sorting by

×

Baranyi: nem a Fidesz szivárogtatott! – hanem….?

A ferencvárosi polgármester Facebook-oldalán azt írja, “egyértelművé vált, hogy nem a Fidesz szivárogtatta ki a hangfelvételt a szennymédiának”. Megjegyzem, ettől ami elhangzott, az elhangzott és lényegtelen, hogy kiragadta-e valaki környezetéből, vagy sem. Felvetődik a kérdés: kinek állt érdekében?

“…kézenfekvő volt…”

Baranyi Krisztina hozzáteszi,

kézenfekvő volt, hogy a Fideszhez vezetnek a szálak, mert minden képviselőt meghívott az online beszélgetésre, és az elején bekapcsolódott a fideszes frakcióvezető is. De meglepetésére egy momentumos politikus azt írta neki, hogy a fideszesek nem voltak jelen a telekről szóló beszélgetésen, sőt a fideszes frakcióvezető is azt állította, hogy semmi köze a hangfelvételhez.

Hanem…?

“Meg vagyok döbbenve”

– írta Baranyi Krisztina, aki továbbra sem tudja, ki szivárogtatta ki a hangfelvételt.

Előzmény

A Tények.hu nyilvánosságra hozott egy 16 másodperces hangfelvételt, amelyen a portál szerint antiszemita kijelentéseket tesz Baranyi Krisztina. A hangfelvételen egy telek eladásáról szóló vitában „rohadt, szemét, zsidónak” nevezett egy befektetőt, de ezt később a polgármester úgy magyarázta: nem zsidózta le a történetben szereplő vállalkozót, hanem éppen, hogy ő vonta kérdőre vitapartnereit esetleges antiszemitizmusuk miatt.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.