Sorting by

×

Baromi fontos horoszkóp! Ezt kell megbocsátanod magadnak az újévben, hogy boldog lehess!

Tökéletes emberek nincsenek. Mindannyian követünk el hibákat, mondunk olyat, amit megbánunk, és van, hogy nehezen lépünk tovább ezekből. Újra és újra visszajátsszuk őket a fejünkben, bűntudatunk van, és megrekedünk a múltban. De ahogy közeledik az év vége, muszáj, hogy ezeket 2021-ben hagyd, és 2022-ban egészen más dolgokra koncentrálj. A horoszkópod elárulja, mi az, amiért most már ideje megbocsátanod magadnak!

Kos

Ne haragudj magadra azért, hogy az elmúlt időszakban lelassultál. Hiszen te mindig csinálsz valamit! Mindig benne van egy új projektben, egy új munkában, a szabadidődben pedig pihenni sem volt időd. Ezért mostanában szétszórtabb voltál, és többször is azon kaptad magad, hogy úgymond „lustálkodsz”. Bocsátsd meg magadnak, ha emiatt volt, amit nem tudtál valamit megcsinálni, legyen az munkahelyi feladat, vagy akár a karácsonyi nagytakarítás. Neked is kijár a szünet és a feltöltődés!

…addig is kedden….

A horizont ma megtelhet kétségekkel, melyek feloldása nem lesz egyszerű feladat, de nem is lehetetlen, kedves Kos. A legfőbb fegyverei most az akaraterő és az önkontroll lehetnek, melyek segítségével hamarabb rájöhet, mi az igazság, megszüntetve ezzel a bizonytalan állapotot. Szívügyekben hallgasson csakis arra, amit szíve diktál, más területeken pedig csakis a realitás talaján állva hozzon döntéseket, s, ha ez a kettő ma nem keveredik, akkor kár még a vártnál sokkal jobban is végződhet ez a nap.

Bika

Idén volt egy olyan személy az életedben, akit cserben hagytál. Akinek talán csalódást okoztál, mert nem számíthatott rád egy bizonyos dologban. Ez nem jelenti azt, hogy te nem vagy megbízható, sem pedig jó barát! Egyszerűen csak nem segíthetsz mindenkinek, és néha muszáj, hogy egy kicsit önző legyél – a saját érdekedben. Még ha ez a személy azóta is neheztel rád, te biztosan bocsánatot kértél. Ha ő nem képes megbocsátani, akkor neked kell. Ne legyél mérges magadra, amiért nem voltál ott mellette. Mindenki követ el hibákat, és ha megbántad a dolgot, ám ez neki nem elég, kár tovább marcangolnod a lelkedet.

…addig is kedden….

Ma úgy érezheti, mintha kissé elakadt volna a lendülete. Pihenjen, relaxáljon egy kicsit most magában, egy forró fürdő, esetleg egy pohár tea kíséretében egy jó film elött, amivel teljesen kikapcsoltathatja kicsit gondolatait, ugyanis most nagyon is szükséges lehet ez a szellemi és érzelmi megújuláshoz. Energiái akkor állhatnak helyre leggyorsabban, ha ma kifejezetten csakis az önkényeztetésre koncentrál.

Ikrek

Bocsásd meg magadnak azokat a döntéseket, amiket nem jól hoztál meg – idén ugyanis volt ebből néhány. Hiszen nem sejthetsz mindent előre! Nem tudhatod, hogy amikor két dolog közül kell választanod, hosszú távon melyik bizonyul jónak. Életünk során folyamatosan fejlődünk, és tanulunk az elkövetett hibákból, hogy azok később tapasztalattá váljanak át. Mindenki hoz rossz döntéseket, te pedig dönthetsz úgy, hogy másodszor már jobban figyelsz. A lényeg, hogy ezt megbocsátsd magadnak.

…addig is kedden….

Még az elmúlt néhány nap az érzelmi stabilitás jegyében telhetett, addig a mai napon kissé értelmetlennek, céltalannak érezheti magát. Ne legyen szigorú sem önmagával, sem pedig mással szemben, kedves Ikrek, egy két elfuserált pillanat, vagy éppen kellemetlen meglepetés miatt. A lényeg mindig az, hogy átlagban jól haladjanak a dolgok, hiszen nincs olyan, hogy valakinek mindig, minden tökéletesen sikerül.

Rák

Igen, idén bizony volt pár alkalom, amikor túlreagáltad a helyzetet. Lobbanékony voltál, és túl gyorsan kimondtad azt, amit gondoltál, a későbbiekben pedig mindezt meg is bántad. Az érzelmeidet talán nem tudod még olyan jól kezelni, de emiatt nem kell örökké bűntudatban élned. Legyél egy kicsit elnézőbb magaddal 2020-ban! Fogadd el, hogy neked intenzív érzelmi világod van, és próbálj meg tízig elszámolni, mielőtt meggondolatlanul cselekednél. Ez a személyiséged része, így kár lenne büntetni magad miatta.

…addig is kedden….

Míg ma néhány aggodalomra okot adó tényezőre irányulhat figyelme a dolgait illetően, addig a nagy egészet tekintve, szinte biztosan sikerre vannak ítélve a napokban megfogalmazott elgondolásai. Ne arra koncentráljon, hogy mi okozhat problémát, hanem arra, hogy ha esetleg probléma merülne fel, akkor azt, hogy lehetne majd a legegyszerűbben megoldani. Ha így gondolkodik, a kulcs már a kezében lesz, csupán csak a hozzá tartozó ajtót kell meglelnie.

<<< Lehet egy -sok- horoszkóppal több? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.