Városi kurír
A napi fontos.

Baszki…turkolásznak a méhekben

... mindig valamiféle mézesmadzaggal indították útjára a geciséget...

0 943

A Szolgálólány meséjében érzem magam. Baszki…turkolásznak a méhekben évek óta, és most már világos, hogy a szülésre is úgy tekinthetünk, mint jövedelemszerző tevékenységre.

Az asszonyállat szüljön engedelmesen,

kötögessen kiscipőt, és nézzen fel a zurára pl.a tejfakasztó buli után.

A történelemben minden olyan program gyalázatos kudarcot vallott, amelyik anyagi és más egyéb kedvezmények érdekében akart gyermekvállalásra ösztönözni. A pátoszos, hazafias kötelességből való népszaporodásra való buzdításokat és kényszereket pedig a leggyalázatosabb emberkísérletek közé sorolják.

Elég csak Hitler vagy Ceausescu gyalázatos rémtetteire gondolni. Igaz, mindig valamiféle mézesmadzaggal indították útjára a geciséget…Tudjuk mi lett a vége. Szörnyszülött és gyilkos rendszerek.

Kérdések Orbán “bűvös” heteséről?

Egy gyermeknek életet adni, maga a csoda.

Sokaknak önhibájukon kívül nem is mindig adatik meg. Valamire való szülő nem talmi ígéretekért, nem anyagi haszonért lesz édesanya vagy édesapa…

Novák kartársnő bejelentette: Július 1-n indul útjára a nemzeti dőzs!

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ