Batwomen Magyarországon – Bevásárló listák itt és most

Ruby Rose amerikai színésznő /Batwoman/ Magyarországon forgatott, és kórházba került. Elszörnyűlködött az állapotokon. Ezért megkereste a Heim Pál Gyermekkórházat, hogy mire lenne szükségük? Ők összeírták, a színésznő pedig bevásárolt nekik.

A létszám ötszöröse is kevés volna

A Főmérnök szokásos korábbi rádiószónoklatából megtudhattuk már, hogy a magyar egészségügyben minden rendben van. Kasler elrendelte, hogy a sürgősségi osztályokon öt perc alatt bírálják el ezentúl, ki szorul sürgősségi ellátásra, ki nem! Azon túl, hogy az esetleg szükséges vizsgálatok miatt / Vérnyomás mérés, laborok stb./ ez nyilvánvaló szakmai képtelenség, a jelenlegi orvosi, és asszisztensi létszám ötszöröse is kevés volna ehhez, nem beszélve a technikai feltételekről /Épület, műszerek stb./

Szóval ha a teljesen erkölcstelen, vagy buta Fidesz szavazó végre kinyitná a szemét, meg az agyát, akkor rájöhetne, hogy óriási baj van az országba, és nem Gyurcsányozni kellene, meg Sorosozni, hanem szétrúgni a Főnök, és tolvaj Bandája valagát! Akik a saját zsebükbe tömik az ország pénzét, röhögve urizálnak, miközben döglik a nép. Ha pedig idejön egy külföldi egy civilizált országból, és meglátja, milyen ellátást kap egy átlagos magyar polgár, akkor rosszul lesz, és azonnal segíteni akar legalább a gyerekeken.

Ruby Rosenak a Heim Pál Kórház dolgozói írtak listát.

A Fidesznek én írtam

Stadionokat! Még! Termál vizes lórehabilitációs központokat! Még! Fényes magyar űrprogramot! Még! Gucci hátizsákokat Rasinak! Még! Tokaji szöllőhegyeket Orbán feleségének, Lévai Anikónak,a szegény külföldi magyarok támogatójának! Még! Harmadik atomreaktort az orosz-magyar barátságnak! Még! További kétszáz televíziót, meg újságot Mészárosnak a néphülyítéshez! Még! Sok új fegyvert, lőszert az ellenzéki sikoltozók intézéséhez! Még! Sok papot,aki megbocsát nektek, és eltemeti a meghalt, beteg gyerekeket!

Előzmény

Országimázs! “Batwoman” horrorfilmbe illőnek titulálta a magyar kórházban töltött idejét….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük