Bayer: 600 utca viseli fekete öves kommunisták nevét….

A kommunizmus áldozatainak emléknapja adta Bayer Zsoltnak és a vendégeinek – Szentesi Zöldi, Huth, Bencsik – a Sajtóklub nyitótémáját. Majd következett pár karakter boncolása….

Emlékezés, máshogy

A Huth Gergelynek tulajdonított összegzés, miszerint hogy veszi az ki magát, hogy gyermekeink olyan utcában nőnek fel, amiket kommunistákról neveztek el, valójában a Magyar Patrióták Közössége honlapján jelent meg, ahol ezt a számot ezer-közelire teszik. Gulyás Gergelyhez intézett petíciójukban írják, hogy

A kommunista utca- és intézménynevek fenntartása mulasztásos törvénysértésnek minősül, és egyben a kommunista diktatúra uralma alatt elkövetett embertelen bűnök relativizálása, ami sérti a kommunista diktatúrák áldozatainak emlékét.

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy javasoljuk, hogy Horthy Miklósról, Wass Albertről a nevük mögé írt számmal megkülönböztetve szinte mindegyiket el lehetne nevezni.

Huth szerint nagyon kell figyelni, mert sokak neve nem cseng ismerősen, de aki hajlandó addig kutatni a családfát, megtalálja a “kommunistát”.

Az ördögi eszme

Bencsik Andrásnak más jutott eszébe az emléknap kapcsán.

Ez az ördögi eszme most van újra éledőben és az élőket féltem az új típusú kommunizmustól. Hiszen, ha a migránsok által végrehajtott népességcserére gondolok, ami révén az európai civilizációt meg akarják szüntetni, akkor az a mondat, hogy “ez a harc lesz a végső, csak összefogni már és nemzetközivé lesz a világ” pontosan olyan hátborzongatóan aktuális ma is.

Megoldási javaslata is van a békés demokratának:

… takarítsuk el a francba a kommunista bűnözők emlékét, de el ne felejtsük, hogy az újjáéledt baloldal Junckerrel és a többiekkel (…) a nácizmus és a kommunizmus után jön egy harmadik típusú borzalom.

Ne nyafogjunk, irány az okmányiroda!

Huth is megörvendeztette a közönséget véleményével, aki szerint a Mérce “Soros proletár újságja”, ahol “bolsevik romantika van”. Azt ajánlja, hogy ne “nyafogjon”, akinek az utcáját átnevezik, mert ugyan el kell battyogni az okmányirodába, de a procedúra ingyenes, amit a cégek esetében is azzá kell tenni.

Szentesi Zöldi “rákanyarodott” Dobrev Klárára….

Ez a küzdelem, ami Európában és ebben az országban folyik, az Dobrev Klára apja ellen folyik, az Hont András nagyapja ellen folyik, az Fekete-Győr András nagyapja ellen folyik, Gyurcsány Ferenc apósa ellen folyik, (ellene kétszeresen is? – szerk.) (…) ezek az emberek 1951-ben élve ugyanazt tennék, mint a nagyapjuk, az apjuk. A küzdelem ellenük folyik. (…) Ezek az emberek immáron harmadszor akarják megkaparintani a lelkeket száz éven belül.

Diktatúrák hangzatos jelszavai

Bencsik András szerint

A német koncentrációs táborokra azt írták ki, hogy “a munka szabaddá tesz”. A kommunizmus végtelen nagy táborára az volt kiírva, (…)  hogy “minden hatalom a dolgozó népé”. Ma az a mondat van láthatatlanul kiírva, hogy “az idegen szép”. (…) Pontosan az az aljas, cinikus hazugság….

Bayer nem engedte el a Dobrev-szálat….

Huth közbevágása, nem pontosan tudjuk, mit jelent:

Nem lehetne, hogy nem mondunk semmit, csak cselekszünk…?

Huth szerint

Dobrev Klára a Szemlőhegyi villából a pofánkba röhög…. (…) Az Európai Unió felkent vezetőinek ez a bolsi leányzó az elsőosztályú partnere lesz. (…) Ott fognak bazsalyogni az Európai Unió térdére csücsültetve Gyurcsány Ferenccel.

Mélytorok

Bayer  az  Antall-kormányra rálátó valakire   hivatkozva, akinek a nevét nem árulhatta el,  azt mondta hogy  az illető egy beszélgetésben az “európai korifeusokkal” felvetette:

Gyerekek, ti tudjátok, hogy fekete öves komcsikkal jattoltok nap, mint nap és, hogy az ő szekerüket toljátok? Azt mondták odakint, hogy persze, hogy tudjuk, de velük lehet frankón üzletet kötni.

Továbbiakban a saját véleményét mondta a mester:

Persze, a Dobrev Klárával is remek üzletet lehet kötni, kit érdekel, hogy ki volt a faterja, meg ki ő, meg ki a férje?

Dobrev a mentelmi jogra hajt

Bencsik felvetette, amit a kormány-kommunikáció ültetett a közbeszédbe, hogy Dobrev Klárának szüksége lesz a Czeglédy-ügy kapcsán mentelmi jogra, Huth pedig hozzátette, hogy Klára asszony beperelte Budai Gyulát, aki megnyerte azt, tehát

Lehet azt mondani Dobrev Kláráról, hogy Czeglédy Csabát pénzelte, vagy fordítva… oda-vissza….

Akit érdekel a teljes műsor,  itt nézheti meg.

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük