Bayer Zsoltnak bírósági ítélete van arról, hogy 300 ezer forintot kell fizetnie Hadházy Ákosnak, és bocsánatot is kell kérnie tőle személyiségi jog megsértése miatt. a szájhős első felindulásában 5 forintosokban – még mázli, hogy az 1 forintost kivonták a forgalomból – rója le az adósságát.


A nemzeti “erős ember” mégsem annyira az

Bayer blogján a következőt írta:

„Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára”.

Az M1 Hadházy fuszekli-közelijével ráérzett a dolgok lényegére

Érdemes lett volna előbb törpölni….

Az Index kiszámolta, hogy ez a 60 ezer ötforintossal megtömött, szép kis zsák 252 kilót nyomna, gimnazista lányokkal egyébként bátran kötekedő Bayer átértékelhette a saját képességeit, mert most módosított a terven. A hétfői Sajtóklubban már azt mondta, ezer forintonként bezacskózza az ötforintosokat.

Törvényes az apróval fizetés, vagy nem annyira?

Hadházy Ákos előre jelezte, hogy feleslegesen gyűjti Bayer az ötforintosokat, ugyanis a

„jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt”.

Bayer meggyőződése, amiben ügyvédei is megerősítették, hogy hogy a képviselő köteles elfogadni a bedobált ötforintosokat.

Bayer polgári engedetlensége

Érdekes momentum, hogy a megmondóember úgy döntött, hogy polgárilag szándékozik engedetlenkedni és nem hajlandó elnézést kérni Hadházytól, hiába szól jogerős ítélet róla.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét