Bayer fizikai állapota jó, de nem annyira……

Bayer Zsoltnak bírósági ítélete van arról, hogy 300 ezer forintot kell fizetnie Hadházy Ákosnak, és bocsánatot is kell kérnie tőle személyiségi jog megsértése miatt. a szájhős első felindulásában 5 forintosokban – még mázli, hogy az 1 forintost kivonták a forgalomból – rója le az adósságát.

A nemzeti “erős ember” mégsem annyira az

Bayer blogján a következőt írta:

„Hadházynak 5 forintosokban fogom kifizetni a 300 ezer forintot. Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára”.

Az M1 Hadházy fuszekli-közelijével ráérzett a dolgok lényegére

Érdemes lett volna előbb törpölni….

Az Index kiszámolta, hogy ez a 60 ezer ötforintossal megtömött, szép kis zsák 252 kilót nyomna, gimnazista lányokkal egyébként bátran kötekedő Bayer átértékelhette a saját képességeit, mert most módosított a terven. A hétfői Sajtóklubban már azt mondta, ezer forintonként bezacskózza az ötforintosokat.

Törvényes az apróval fizetés, vagy nem annyira?

Hadházy Ákos előre jelezte, hogy feleslegesen gyűjti Bayer az ötforintosokat, ugyanis a

„jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt”.

Bayer meggyőződése, amiben ügyvédei is megerősítették, hogy hogy a képviselő köteles elfogadni a bedobált ötforintosokat.

Bayer polgári engedetlensége

Érdekes momentum, hogy a megmondóember úgy döntött, hogy polgárilag szándékozik engedetlenkedni és nem hajlandó elnézést kérni Hadházytól, hiába szól jogerős ítélet róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük