A csütörtöki Blaha Lujza téri gyűlöletcécó folytatódott a Bayer-showban

A csütörtöki Blaha Lujza téri gyűlöletcécó szónoka a vasárnap esti, Hír TV-ben futó magáról elnevezett műsorában cirka ötször elismételte -a gyengébbek kedvéért, meg, hogy beivódjon- 2020 februárja második hetének kormány-üzenetét.

“…a bűn szólítja fel az erényt önigazolásra…”

Jó, jó, nem olyan pofonegyszerű, mint az megszokott, de talán  sikerül célba juttatni, hiszen a mondat kétfenekű, hiszen a bűn értelmezése szabadon választott. Kinek az a bűn, ha egy ország lakosait egymás ellenségévé igyekszik tenni az éppen hatalmon lévő, kinek pedig az, ha ez ellen tiltakozik némelyek minden porcikája. Európai értelmezésben az előző, amit Orbán és csapata művel immár 10 éve, valóban bűn, aminek helyrehozásához több emberöltő kell majd.

Döntsön ki-ki maga…

“Ma olyan cigány gyerekek és családok kapnak milliós “kártérítést”, akik 4-500 óra igazolatlan csinálták végig a tanévet – egyébként az volt a legjobb, amikor nem mentek be, mert, ha véletlen bementek, akkor félholtra verték az osztálytársaikat. Odasz@rtak a hosszú folyosóra, oszt beleállították a kis játékokat. (…) Ha a tanárnéni szólni mert, akkor bejött apu, anyu és megverte. (…) És ma ezek a Soros-hálózat jóvoltából milliós kártérítést kapnak…”

Múlhatatlan bűn egy országot, ahol amúgy is pattanásig feszítették már a húrt, ilyen demagóg dumával továbbhergelni. Nem vitatom, hogy vannak olyanok a cigány származásúak között, akik megtették a fentieket csakúgy, mint a “tisztavérű” magyarok között is. Annak, akinek a szavát “issza a rá kíváncsi hallgatóság”, hatalmas a felelőssége, aminek Bayer biztosan tudatában van és él vele vissza nap, mint nap. Tehát ki itt a bűnös?

Soros György, a “társadalommérnök”

Bayer szót ejtett arról, hogy Soros nem átall milliárd dollárnyi pénzt áldozni magánvagyonából arra, hogy egy világot behálózó egyetemet hozzon létre. Milyen baromi mázlisták a magyar fiatalok, hogy Orbán jóelőre “kiebrudalta” a CEU-t, úgyhogy aki ennek a hálózatnak a hallgatója kíván lenni, kerítésen kívülre, pontosabban minimum Bécsbe kell áttennie a székhelyét.

Brexit

“Valami elképesztő irigységgel nézem a távozó Britek hátát és leginkább azért irigylem őket, mert az az angol világ, ami a (…) Csengetett Mylord című sorozatból árad, ez az angol világ most van megmentve….”

-véli a műsorvezető utalva arra, hogy az eszével tudja, hogy a magyarok nem tehetik ugyanezt.

Megadja Gábor, aki eszmetörténészként aposztrofálja magát, de főállásban a Századvég munkatársa

Mély szimpátiával figyelem az angolok távozását.

Abban egyetértettek, hogy az Európai Unió elindult az eljelentéktelenedés útján és nem tudni mi lesz vele tíz év múlva.

Az adás ide kattintva nézhető meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük