Bayer Zsolt a korrupciót védelmezi!

Bayer Zsolt ahogy arról mi is beszámoltunk a Mandinernek adott interjújában Tiborcz István és Mészáros Lőrinc korrupciós ügyeit aljas rágalomnak nevezi.

Szerinte egyikőjüknek sincs szégyellnivalója.

Politikai hibának tartja, hogy eddig nem reagáltak ezekre a vádakra. Fel is hozott egy példát, hogyan magyarázná meg(ki) Mészáros Lőrincet.

Egy tokaji fórumon a helyi Jobbik vetette fel, hogy már az Andrássy –szőlőbirtokot is megvette Mészáros. A fórum néhány résztvevője szerint a birtok előző tulajdonosa francia állampolgár volt, aki csődbe vitte az egészet, s utána haza utazott. Sok ember miatta ment tönkre. Ezután vette át a farmot Mészáros, s a korábbi 80 Ft helyett most 140 forintot kapnak a gazdák.

De nézzük pontosan hogyan is történt!

2008-ban Andrássy- Kúriaként nyílt meg a tarcall szálloda, ami 2010-ben valóban csődöt jelentett, s a CIB bankhoz került. Az Accent nevű cég vette át az üzemeltetési jogot, s 5 csillagos szállodává fejlesztették a hotelt valamint 2015-ben rekordnyereséget értek el.

Ez a színtiszta valóság, talán ezt kellene terjeszteni s azt, hogy Mészáros Lőrinc már lassan a fél országot felvásárolta.

Elég nehéz lesz kimagyarázni a miniszterelnök vejének milliárdos csalását. Ugyanis az egy komoly nemzetközi jelentés, amit a kormány már ősszel kézhez kapott csak eltitkolt.

Véditek a védhetetlent, ebbe fogtok belebukni. Örömmel fogom végignézni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük