Bayer lett Kósa bodyguardja?

Az a hír járja, hogy az egy hete menekülő és a köz elől bujkáló Kósa Lajos, oldalán Bayer Zsolttal mégis kimerészkedik a megválogatott meghívottak elé. Teszi mindezt hazai pályán, Debrecenben a hónap utolsó napján.

Ha Bayer veled, ki ellened?

A zoom.hu értesülése szerint a tárca nélküli miniszter március 31-én, szombaton, 16 órakor a Kölcsey Központ Debrecenben közös fórumot tart a Fidesz-propaganda legfőbb alakjainak egyikével, a szellemi honvédő Bayer Zsolttal. Ezt egy meghívott jelezte lapnak, tudatva azt is: a „megbízható” a résztvevőket „a szokásos módon”, úgynevezett kör-sms-ben értesítette a Bayer-féle  eseményről, amire a Piac utca 77. szám alatti Fidesz-irodában lehet bejelentkezni. Akárkinek, persze, nem.

A Zoom.hu megkérdezte a Kölcsey Központ Debrecent, hogy szombat délután négykor milyen program szerepel a naptárban; azt a választ kaptuk, hogy aznap úgynevezett Jehova-nap lesz a létesítményben, másról nem tudnak.

“Mélytorok” időközben jelezte: lehet, hogy a Kósa, Bayer-féle eseménnyel „játszanak”, mivel híre ment, hogy áttették 10 órára, majd később arról értesült, mégiscsak négykor tartják… Úgy tudja, ez elsősorban azért van, mert a szervezők félnek, hogy

ha híre megy a „Kósa-védő fórumnak” fórumnak, számos újságíró sereglene a helyszínre, ami aligha tenne jót a magyarázkodásaiba tökéletesen belezavarodó politikusnak,

és a sajtómunkások – így a nyilvánosság – kizárása csak olaj lenne a tűzre.

Hivatalos információ sem a kormány, sem a párt, sem Kósa Lajos, sem Bayer Zsolt internetes felületein nem lelhető fel.

(forrás: zoom.hu)

Kósa koccanása egy vizelésen múlott

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük