Bayer Zsolttól nem állnak távol a nagy mondások, az erős kijelentések, amiket a sajátos trágár stílusában ejt meg. Nem kétséges, célt ér, amennyiben a gyűlöletkeltés minél intenzívebb fokára kívánja eljuttatni ámulóit. Ebben az esetben pöttyet mellényúlt.
[mnky_ads id=”3427″]

Basszus, ez nem jött be!

Blogbejegyzésében – ahogy szokta – keresetlen szavakkal illette a közösséget, aminek nem annyira méltó tagja Magyarország, szóval újra Brüsszel és persze a menekültek volt a téma. Egy videót tett ki elrettentésül mindazoknak, akik erre fogékonyak. Kommentálta is a szándékai szerinti borzalmat:

 

“Ezt tényleg csak erős idegzetűek nézzék meg, kérem. És gondolkozzanak el, hogy micsoda állatokat hoznak a nyakunkra az idióta, rohadék brüsszeli gazemberek”
Persze itt nem állt meg, tovább undorkodott:

“Ezeket az állatokat. Akik elevenen megégetnek egy lányt, mert rovidnadrágban biciklizett. És a brüsszeli rohadékok szerint nekünk ezekkel az állatokkal kellene együtt élnünk.
Hát nem! Sem ezekkel az állatokkal, sem a brüsszeli idióta barmokkal. Költözzenek össze valahol, ahol akarnak, csak jó messzire tőlünk, a normális, európai emberek világától. Jó messzire a gyerekeinktől, az unokáinktól, a szülinktől, a jövőnktől.

Hogy legyetek átkozottak mindazért, amit eddig tettetek, és külön azért, amit még készültök megtenni! Legyetek átkozottak a nőket elégető kibaszott állat kedvenceitekkel együtt!”

Kis idő teltével lekerült a borzalmak videója a cikkből, helyette a következő felirat jelent meg:

“A videót levettük, mert 2015-ben Dél-Amerikában készült, nem a muszlim világban.”

Így már nem látta értelmét felháborodni a pár órával azelőtt még pusztítóan undorító cselekményen, már nem volt értelme, hisz nem ez a mai kormányzati irányelv. Nem baj, jön még utálkozni való, türelem Bayerék Zsoltja! Ha esetleg mégsem, majd Vajna elvtárs forgattat egyet!
[mnky_ads id=”3811″]

2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét