Bayer nevetett, a vonulók szitkozódtak és ütöttek – pillanatkép a Békemenetről

A Békemeneten sem szeretik a kérdéseket. Minek az, csak megzavarja a behülyített elmét! Még a végén elkezd gondolkodni! Újságírót vertek a békés Békemeneten.

Békés Békemenetelők

A Magyar Nemzet újságíróját, aki dolgozni ment a Békemenet sűrűjébe, megrángatták és megverték Unyatyinszki Györgyöt. Az elkövetők a rendezvényt biztosító őrök voltak, a meneten vonuló Orbán-hívek közben hangosan szidalmazták kollégánkat. Az esetről felvételek is készültek. Senki nem állt ki a vonulás békés mivolta mellett.

A jelenlévő tudósítók tudósítónkat és a biztonsági őröket is kérdezték a történtekről, az egyik CÖF-ös biztonsági pedig mosolyogva ezt a magyarázatot adta:

túl sokat kérdezett, egyre csak kérdezett, és ezzel feltartotta a tömeget.

A szekuritis azt is felrótta a Magyar Nemzet munkatársának, hogy az incidens után is mosolyog. Az újságíró így számolt be a történtekről:

“Odamentem kérdezni Fricz Tamáshoz és Széles Gáborhoz Kósa-ügyben.

A Bem téren ugyanis azt mondta Fricz Tamás, hogy hírhamisítást csinált a Magyar Nemzet. Ezt fenntartották, dacára annak, hogy Kósa Lajos is elismerte a megáĺlapodást Szabónéval. Majd áttértem a Fidesz eredménykommunikációjára, hogy a Demokrata a fideszes fórumokon milyen kis füzettel támogatja a pártot, sorolva az eredményeket, aminek a fele uniós forrás, a kastélyprogram kapcsán pedig Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a kastélya lemaradt a felsorolásból.

Ezek már láthatóan nem tetszettek nekik, végül az egyik CÖF-ös aktivista (mellényben) megpróbált elrángatni. Nem hagytam magam, folytattam a kérdezést. Ekkor megjelent egy biztonsági őr is, de a lökdösés közben is tovább kérdeztem. Mikor már több biztonsági őr körbevett, akkor markolt rám a bordámnál az egyik. Szóltam, hogy hagyja abba, de a nemi szervemre is rámarkolt, úgy tolt. Mikor már hárman fogtak, egyikőjük bordán vágott. Folytattam ugyan, de csak kirángattak.

Bayer Zsolt pedig közben csak nevetett. Hiába kérdeztem, nem válaszolt.”

(forrás: mno.hu)

Lökdösődés egy tüntetésen Végegyházán

Tüntetés és ellentüntetés – csakis fáklyával

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük