“A Petőfi Sándor Művészeti Akciócsoport az MTA Arany János utcai sarkának a másik oldalán emléktáblát avat Palkovics Lászlónak, az állampárt zsinóron vezérelt bábjának, aki a tudomány és a kutatási szabadság eltiprására létrehozott NER teremtmény” válaszolták a merce.hu-nak a megihletettek.


A Petőfi Sándor Művészeti Akciócsoport

A Petőfi Sándor Művészeti Akciócsoport amelynek a XIII. kerületi Bayer Zsolt szobort, és a Batthyány téri O1G emlékpont köszönhetjük most újabb gerillaszoborral örvendeztette meg a budapestieket. A Palkovicsot bábként ábrázolja az ismeretlen készítő, amellyel minden bizonnyal azt akarja kifejezni, hogy a valódi döntések Orbán Viktornál vannak,

Palkovics csak végrehajt.

A dombormű az MTA épületének Dunára néző oldalán található meg, ameddig el nem távolítják.

A művészek az MTA beszántására készülő Palkovics Lászlónak állítottak emlékművet. Mint írják:

„A Petőfi Sándor Művészeti Akciócsoport az MTA Arany János utcai sarkának a másik oldalán emléktáblát avat  Palkovics Lászlónak az állampárt zsinóron vezérelt bábjának aki a tudomány és a kutatási szabadság eltiprására létrehozott NER teremtmény. Álljon neki emlék milyen arcátlanul próbálja eltiporni a magyar tudományos élet évszázados központját az MTA-t. Ne feledjük soha tetteit és szavait.”

Bronz-Bayer a Lipótvárosban – Szobrot állítottak a lovagkeresztesnek

“Megszobrosodott” O1G – Új kisplasztika néz farkasszemet a Parlamenttel

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét