Bayer Zsolt vitathatatlanul tapasztalt újságírással foglalkozó, így hihetetlen, hogy a hétfői, róla elnevezett műsorában ne szúrt volna szemet neki, hogy a Juncker lejáratókampány aktuális fotója finoman szólva sem eredeti felvétel. A Bayer show témája az EP-választás következményeit boncolgatta, persze a regnáló szájíze szerint.

Nem eredeti? És…?

A műsorvezető visszarévedt a régi szép időkbe, amikor megalapították a Fideszt. Felidézte, hogy készült azidtőtájt egy plakát, amin Erich Honecker és Leonyid Iljics Brezsnyev, illetve egy fiatal pár csókolózik. A képet le is vetítették a műsorban, majd jött egy olyan felvétel is, amin Jean-Claude Juncker, ez Európai Bizottság leköszönő elnöke és egy ismeretlen férfi csinál hasonlót.

„Gyerekek semmi nem történt. Harminc év alatt annyi történt, hogy gusztustalan, kretén vénemberek smárolnak egymással!”

A Magyar Narancs szúrta ki, hogy a képpel nincs minden rendben. Nézzék csak:

fotó: magyarnarancs.hu

A 444.hu a cikk nyomán megjegyezte: az eredeti fotót az AFP munkatársa készítette és Juncker helyettesét, Frans Timmermanst csókolta homlokon még 2017-ben. Később egy olvasónk felismerni vélte a hamisított képen szereplő férfit: Bayerék Klaus Johannis román elnököt rakták oda. Íme:

fotó: 444.hu

Belátható, hogy mivel az eredeti kép nem volt kellőképpen ciki Junckerre nézve, így tenni kellett valamit! A teljes adás iránt érdeklődőknek:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét