Bayer Zsolt: Japán – “Német”ország: 2 : 1 Hurrá!” – Egyenesen tovább a schmidt-i úton? – Tovább is van…..

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója október végén ült halottitort Németország felett, mondván a mostani zöldek, akik korábban Amerika, a NATO és az atomfegyverek ellen tüntettek, most „a legnagyobb Amerika-csicskák” Németországban a háborús héják és Bayer Zsolt alákérdezésére elmondta: Németország már nincs is. Bayer a Japán Németország focimeccs apropóján egyetértően megfejelte a kijelentést. És ez még nem minden…..

Németország „sokszínű, szivárványos, gendersemleges, fospuha – semmilyen….”

A fenti sommás véleményt az váltotta ki a publicistából, aki büszke Fidesz-párttagkönyvtulaj, hogy a német válogatott játékosai szájukat befogva álltak oda szerdán a szokásos csapatfotóhoz a Japán elleni vb-meccsen, ezzel tiltakoztak az ellen, hogy a katari világbajnokságon nem viselhetik a szivárványos „One Love” feliratú karszalagot, ami az LMBTQI-közösségek melletti kiállást jelképezi. Manuel Neuer, a német válogatott csapatkapitánya egy, a FIFA által is jóváhagyott karszalagot viselt a meccsen, amit a bíró is ellenőrzött. Ez így a jelek szerint rendben is volt a szervezetnek, nem büntették meg a csapatot. A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) közleménye szerint

„a kapitányi karszalaggal ki akartunk állni azok mellett az értékek mellett, amelyeket a német válogatottban vallunk: a sokszínűség és a kölcsönös tisztelet. Más nemzetekkel együtt szerettük volna, ha a hangunk hallatszik. Nem politikai nyilatkozatról volt szó – az emberi jogok nem képezik vita tárgyát. Ezt természetesnek kellene venni, de még mindig nem ez a helyzet. Ezért olyan fontos számunkra ez az üzenet. Ha megtagadják tőlünk a karszalagot, az ugyanaz, mintha megtagadnák tőlünk a hangunkat. Kiállunk az álláspontunk mellett.”

…és jött Bayer szigorúan “kerítésen belüli” használatra….

“Nagyjából mindig a német válogatottnak szurkoltam világversenyeken, mivel a magyarnak nem volt módom szurkolni. S hogy miért a németnek, azt talán nem kell megmagyaráznom. Most, életemben először szurkoltam a németek ellen. És ismét én örülhettem. Hajrá Japán! Éljen Japán! Ennek pontosan így kellett lennie!

Ez a német válogatott pontosan olyan, mint Németország: Sokszínű, szivárványos, gendersemleges, fospuha – semmilyen. Az volt a legfontosabb nekik, hogy mi lesz a tetves szivárnyásos karszalagjaikkal, meg hülye, szájbefogós pózokban álltak kamera elé, hogy megmutassák a világnak, ők aztán igazán jóemberek.

Aztán a lelkes, kemény, fáradhatatlan japcsik megverték őket.

Ilyen az, amikor egy társadalomnak még van identitása, és ilyen, amikor már nincs. Remélem kikapnak ezek a második meccsükön is, és mennek haza a francba. Ott a helyük. Ott húzogathatják reggeltől estig… a szivárványos szart… Japán – “Német”ország: 2 : 1 Hurrá!

-írta Bádog blogján Bayer Zsolt.

Ha azt hitte, hogy mindez fokozhatatlan….

Nem vagyok rendszeres olvasója a fent nevezett blognak, így nem tudom, mióta olvasható ez a sajátos “konzultációs kérdés”:

képernyőkép

Hogy egyértelmű legyen: a kérdés az, hogy

“Ön mivel fog fűteni ezen a télen?

Ön szerint a második válaszlehetőség

“Legszívesebben azokkal a brüsszeli politikusokkal fűtenék be, akik ezt elintézték nekünk.”

milyen törvényi tényállást merít ki?