Bayer Zsolt keddi káromkodása: „takarodjon azonnal a büdös pi@ába!” – Hogy ki a címzett?

Kicsit sem bonyolult a Bayer-agy, legalábbis az egykor volt újságíró, aki bőszen publikált az „átkosban” a Népszabadságba, pontosan tudja, milyen hangot kell megütnie, hogy a Fidesz-választók bizonyos rétege maga közül valónak érezze és mint ilyennel, lelkesen egyetértsen kinyilatkoztatásaival.

Kedden így örvendeztette meg, akinek ez öröm….

Navracsics Tibor, az Európai Unió biztosi székében is helyet foglaló politikus mára addig kűzdötte le magát, hogy Kálomista Gábor fércművének propagandistájává szegődött. Úgy tűnik, az egykori “emberarcú fideszes” lassan ugyanolyan szervilis alattvaló lett, mint a többiek. Itt vetődik fel az alapvető kérdés:

mi köze van Navracsicsnak, vagy bármelyik közszolgának ahhoz, hogy mi látható egy moziban?

Lehet, hogy a színfalak mögött lista is készül azokról, akik megnézték -jeggyel, vagy muszájból- a Kálomista-filmet? De vissza a fideszeshez:

Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy milyen megfontolás, netán utasítás áll a döntés mögött, és mikor tűzik műsorra az ElkXrtuk című filmet?

írta Navracsics Tibor a Tapolca Városi Mozinak hétfőn.

Az intézmény reagált, az üzenetet a fideszes politikus tette közzé a Facebook oldalán.

Tájékoztatom, hogy a film kapcsán, annak témája okán, a lefolytatott egyeztetések eredményeként született döntés alapján a filmet nem tűzzük műsorra.

Itt lépett a képbe Bayer Zsolt…

„A tapolcai mozi vezetőjének

E helyről üzenjük Bakonyi Veronikának, a tapolcai mozi vezetőjének, hogy Navracsics Tiborhoz intézett válaszának témája és minősége okán takarodjon azonnal a büdös picsába! Előkelőbben: picha. Ha esetleg azt hiszi, ezzel a “vezetőséggel” kivakaródzott a munkásőr mentalitásból.”

Kapcsolódó

 

Bayer Zsolt keddi káromkodása: "takarodjon azonnal a büdös pi@ába!" - Hogy ki a címzett?

One thought on “Bayer Zsolt keddi káromkodása: „takarodjon azonnal a büdös pi@ába!” – Hogy ki a címzett?

  • Szinte látom, ahogy ’22 áprilisában ismét váltja a köpönyegét. (Rutinból!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük