Kerítésen innenKiemelt hírek

Bayer Zsolt: Kicsodák azok, akik engem náciznak?(…)mind megcsókolhatja a seggemet

Bayer Zsolt:

A szegedi kormányhivatal (!) adott otthont Bayer Zsolt könyvének – Ezért gyűlölnek! – bemutatójához, aminek alkalmából szóba állt a szegedma.hu újságírójával. A lovagkeresztes nem tudott parancsolni a vérének, káromkodott, mint az a bizonyos szódás az ő lovával.

A lovag

A főszereplő a Csongrád Megyei Kormányhivatalban tartott pótszékes előadás elején megadta az alaphangot

“A liberalizmusból mára komplett elmebaj lett, az eszmét körüllengő gondolatiság teljesen eltorzult (…) egy férfitestbe kényszerített leszbikus nő a gender-hívők szemében.”

Csúri Ákos, aki a könyv kiadója és a Blogstar vezetője volt a szpíker. Első kérdése:

Ferenc Pápa a katolikus egyház Sorosa?

Nem volt nagy vita köztük, Bayer egyetértett a kiadójával.

A hírportál kérdésére elmondta, hogy miért nem elégedett meg az internet adta lehetőséggel és adatta ki könyvét papíralapon is, azt válaszolta, hogy megrögzött “Guttenberg galaxis gyermeke”, a könyv örök. Feltehetően saját gondolatait is annak gondolja.

A portál firtatta, hogy miként éli meg, hogy úton-útfélen nácinak minősítik, mire jött a frappáns válasz:

“Ha az embert húsz éve nácizzák egyrészt tökéletesen immunissá válik, kettő meg kell nézni, hogy ki mondja. Kicsodák azok, akik engem náciznak? Mind egyenként szépen sorba állhatnak és megcsókolhatják a seggemet”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Bayer úgy gondolja a kur@anyázás belefér a blogírás természetébe, nincs abban semmi kivetni való, hiszen a kommentelők is rengeteg mocskot fröcsögnek a hozzászólásaikban. Az “írástudó felelősségéről” nem beszélt ez ügyben.

A kommentelők beindultak a cikk hatására, volt köztük mindenféle, de trágárságban Bayer nyert!

“Nagyszerű előadás volt, a könyv pedig lebilincselő. Akik pedig nem értenek vele egyet maradjanak otthon. De úgy kátom, Zsoltnak nagy a tábora még a becsontosodott kommunista Szegeden is változik az emberek véleménye, kezdenek rájönni a szocialisták piszkos üzlereire és elvtelen, haszontalan hatalommániájára. Kikopik ez a becstelen, tidztességtelen elnxomó komcsi banda. Csak sajnod lassan!”

“…tényleg úgy van hogy “”” nem azt kell nézni hogy mit mond hanem azt hogy ki mondja””” Báyerkám orvos mit mond????”

“Nem lepődök meg ezen az “emberen”, aki ilyet mondott már korábban az egyházfőről : “A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. “
Szégyelje el magát, senki sem teheti meg, hogy így beszéljen a Szentatyáról.”

“Te egy szemét rasszista nem normális hülye vagy!”

” Az ember, aki vegignyalizta a teljes politikai palettat.”

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (3)

  1. Tajt részeg volt amúgy, már úgy jött oda.
    Csúri meg egy kis genya, ismerjük fiók-fasisztácska kora óta. Sőt a családját is – voltak vallási mániákusok is köztük. Csuri család… nevetni kell.
    Kb úgy újságíró, ahogy Németh Zsolt bajadér egy szaudi olajmilliárdosnál…:-D

  2. Ez az alkoholista gazember mondja, hogy kinyalhatjak a s….get, amikor oocsmanysaga egesz eleteben seggeket nyalt patyolattisztara??? Gane egy ember !!! Ember? Nem, egy majom !

  3. […] A látogatása mégis felértékelné Magyarországot? Remélem, a lovagkereszttel kitüntetett szerző azért nem vett részt a pápai […]

Szólj hozzá!