Bayer Zsolt: Nem addiga…

Bayer Zsolt szavatartó ember. Megígérte, megtette. Teljesítette a rá kiosztott feladatot és összerántott egy Békemenet felhívást. 

“Vérszagot kaptak”

Vérszagot kaptak és reményt kaptak és meg fogják próbálni azt a hangulatot elhinteni az országban, hogy ők a rohadt erősek és mi már senkik vagyunk és a mi táborunk az szertefoszlott és gyakorlatilag már ők fognak bemenetelni 8-án a hatalomba, akkor azt gondolnám, hogy itt az idő….”

Ezekkel a szavakkal vezette fel a nemzet Bayere, hogy mindenki fegyverbe, aki él és mozog, annak a Békemenetben a helye.

Bayer: az ellenzék felült és ránk vigyorog éppen, torz pofával

“Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran!”

Bencsik András sem akart kimaradni a Fidesz-szolgálatból, rákontrázott és néhány technikai ukázt adott az elbitangolásra hajlamosaknak:

“Menni kell (…) hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Kaptunk egy pofont, ez mindnyájunkat fölébresztett, itt a pillanat, hogy ezt az országot, ezt, amit létrehoztunk, ezt meg kell védeni. (…) Készüljenek, szervezzék meg magukat, szervezzék meg a buszokat (…) jöjjenek el Erdélyből, ahogy eddig is, mi meg ott leszünk...”

Konok Péter: Undorodom Bayer Zsolttól…

“Egy volt fideszes verte meg a fideszes jelöltet, tehát mindenképpen egy fideszes győzött!”

 

Kapcsolódó:

Jön a Fidesz-csodafegyver: a spontán Békemenet! – a pontos buszindulásról később értesítenek!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük