Bayer Zsolt Önről, ha tüntet, vagy szimpatizáns: őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenproli, soros-csicska ….

Bayer Zsolt biztosan tud emberhez méltón, kulturáltan megnyilvánulni, de most nem (sem) ez a feladata. Azt kell elérnie, hogy a ráfigyelő népe nyelvén trágárkodjon, amúgy ízesen, magyarul, mely kultúrát nem mellesleg foggal-körömmel védenünk kötelező minden külföldi behatástól.

“Készüljetek!”

Bayer blogján közölt szűkszavú harcra lelkesítő posztjában újfent alázni igyekszik mindenkit, aki nem osztja nézetét a világról és Magyarországról. Sőt! Nem áll meg itt, fenyegetőleg kilátásba helyezi, hogy összecsődíti a megvuduzott Budapestre látogatni kívánó fidesz-szimpatizánsokat, és beveti a félelmetesnek vélt Békemenet formációt.

Bayer Zsolt Önről, ha tüntetett: “ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának…”

“Azt hiszem, kezd elég lenni ezekből. Az őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenprolikból, meg az ennek örvendező médiagecikből, soros-csicskákból, mama kedvenceiből, fröccsöntött forradalmárokból. Készüljetek!

Lassan ideje tennünk egy sétát, ahogy szoktunk! Se erőszak, se hőzöngés, se füstbomba, se dobálás, se törés-zúzás, se rendőrök elleni támadás – csak méltóságteljes, nyugodt erő. Ahogy szoktuk. Készüljetek! Elpofátlanodtak a kereszténygyűlölők, karácsonyutálók, kinyílt a pofájuk a Lenin-fiúknak. Készüljetek!”

A Békemenet legütősebb pillanatai

Mi a magunk részéről Innen üzenjük Bayer Zsoltnak és népének ,hogy:

BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT!

(copyright by OV)

Bayer nevetett, a vonulók szitkozódtak és ütöttek – pillanatkép a Békemenetről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük