Bayer Zsolt Önről, ha tüntetett: “ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának…”

Bayer Zsolt azon borult ki, hogy a nemzet vezetőjét az emlékezetes ellenzéki parlamenti kiállás során atrocitás érte a parlamentben: lefütyülték. Ezt a “horrorisztikus” felséggyalázást megtorlásra valónak értékelte és publicisztikát írt róla  a Magyar Időkbe.

Tordai Bence, a XXI. századi Cserny József?

Ha valaki nem tudná csípőből, ki volt Cserny József:

A Tanácsköztársaság idején létrehozta a Cserny-csoport, akik a kommunista ideológiával egyetértő, ám öntörvényű forradalmárok csapata volt. 1919. június 22-én egy fél század vöröskatona élén rátámadt a krisztinavárosi templom körül úrnapi körmenetet járó hívekre, és több lövést adott le rájuk. A Tanácsköztársaság bukása után halálra ítélték és kivégezték.

Cserny Józsefet tizenhárom társával együtt halálra ítélték. Csernyre a Budapesti Királyi Büntető Törvényszéknek a gyorsított eljárás szabályai szerint ítélkező ötös tanácsa 1919. december 12-én kelt B.8931/919b számú jogerős ítéletével hét rendbeli gyilkosság bűntette és egy rendbeli orgazdaság miatt mondta ki rá a halálos ítéletet.

Vissza a mába….

„Leendő történelemkönyvek kisbetűs jegyzete lesz a lap alján, ahogy az a Szabó Tímea nevű Szamuely odaáll a miniszterelnök elé, és lehengerlő butaságtól eltorzult képével belesípol Orbán Viktor arcába ”

– írja publicisztikájában Bayer.

Arcon fütyülték Orbánt – Élő közvetítés a Kossuth térről

(Szamuely Tibor népbiztos és a Tanácsköztársaság ideje alatt

különítményt állított fel, Lenin-fiúnak nevezték magukat. Ez a tcsoport gyakran együttműködött a Cserny József vezette terrorbrigáddal, a Vörös Őrséggel. Járták az országot, mindenütt felléptek, ahol a tanácsrendszert veszélyeztető megmozdulásokat fedeztek fel.)

Hozzájuk hasonlította Bayer a két politikust, akik szerinte ha tehetnék, akasztanának.

orban
fotó: Sz.T. facebook

„Minden benne van abban a képben, s leginkább az, hogy ezek, ha tehetnék, nem sípolnának, hanem akasztanának. Pontosan ugyanez a vágy ordít a Jobbik minden egyes figurájából, és persze a Tordai Bence nevű Cserny Józsefből, akin akkor is a jellegzetes bőrkabát van, ha történetesen zakót visel, és akkor is pisztolyt szegez gyűlölete tárgyaira, amikor mobiltelefonnal hadonászik”

A napok óta tartó, éjszakába nyúló tüntetésekről, amin ha Ön is részt vett, akkor vegye nyugodtan magára, azt írja a fidesz-véleményformáló:

„Ezek özönlötték el a pesti utcát. Egyenszakáll, egyenagy, egyenagytalanság. És a nihil. És mentek, és ostobaságokat üvöltöztek, törtek-zúztak, gyújtogattak, megtámadták a rendőröket, aztán visszahúzódtak valamelyik trendi krimóba vagy hazamentek a mamahotelba gatyát váltani, mert majd mindjárt kezdődik a buli elölről.”

Kövéri vendetta? – ….legalább “fájjon nekik”….

Ellenzéki pártok: nem volt a héten parlamenti ülés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük