A  Bayer, Bencsik, Lovas, Huth négyes – A “kerítésen túl” azt sem tudják, hogy léteznek

Bayer Zsolt azért, hogy megtartsa a Fidesz megmondóembere tisztet, nem hagy ki egy alkalmat sem, amivel bőven el van látva a kormánypárt házi tévéjében, ahol kedve és szíve szerint ócsárolhat akit csak akar. Hétfőn Frans Timmermans, az Európai Bizottság (EB) első alelnöke volt a soros.

A  Bayer – Bencsik – Lovas – Huth négyes

nem hagyhatta ki a kormányellenes tüntetés ekézését:

Huth szerint:

 “Ezek nem normálisak, csupa olyan dologért tüntetnek, ami már megvan: demokrácia, szólásszabadság, jogállam….meg még behozzák azt, hogy csalt a Fidesz, de ezt teljesen nyíltan nem is merik állítani, mert mindenki tudja, hogy marhaság…”

Rövid keresgélés után rátalálnak arra, hogy ki a felelős a demonstrációért, persze, hogy Soros:

“Ki az, aki ezeket az embereket ráveszi erre a szemforgató árulásra, hogy együtt hülyítsék ezeket a szegény fiatalokat … egyébként valószínűleg ott kell keresgélni annál a figuránál, aki éppen ezekben az órákban Brüsszelben lobbizik ellenünk…”

“Huth Geri barátunk nagyot futott..”

Itt arról a rém egyszerűagyú performance-ról esik szó, amikor az említett úr kéretlenül megjelent Egerben, a Magyar Nemzet konferenciáján és alázni kezdte az ott megjelenteket.

“Eléggé sikeresen széttrollkodtál egy Magyar Nemzetes rendezvényt (…) a lapért kár, de akik ott dolgoztak, azokért nem kár…”

Bayer ágaskodva rángat egy cipőfűzőt

“Az a Timmermanns, aki akinek egyetlen szava nem volt mondjuk a franciaországi zsidóellenes atrocitásokhoz, és nálunk keresgéli az antiszemitizmust, meg az Orbán-kormány környékén, az a Frans Timmermanns egy aljas, becstelen gazember.”

-zárta az emelkedett műsort Bayer bátran, az ismeretlenség homályából, ahol érinthetetlennek adja elő magát, holott csak egy vizesnyolcas. Ja nem, bocs, hiszen azoknak van jövőjük, lehet belőle bárki!

Csak halkan jegyezzük meg, hogy a mocskolódással teli adás elején Huth Gergely kijelentette:

“a sértegetés önmagában is büntetőjogi kategória….”

És Bayer is mondott hasonlót, – tehát tudja, hogy kijelentése mit vonna maga után, ha a megszólított komolyan venné őt – bár más eset kapcsán:

“…elhangoznak olyan dolgok, amik valóban hivatalból üldözendőek.(…) nyugodtan tehet becsületsértésért és emberi méltóság megsértéséért feljelentést…és bármely magyar ember tehet feljelentést….”

A teljes adás itt látható.

Huth Gergely azt hitte, hős, pedig csak tahó!

Bayer: az összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük