Sorting by

×

Bayer Zsolt szerint a “világvégéről” jött szavazatszámlálók még a végén elkérik a lakcímkártyát is! – Skandalum, nem?

A heti rendszerességgel képernyőre kerülő, Bayer Zsoltról elnevezett “showban” a névadó hosszan fejtegette, hogy szerinte -ezt persze nem tette hozzá-  a baloldali szavazatszámlálók micsoda otrombaságokra készülnek. A választási kampány részeként Ő maga is járta agitálni a kedves választópolgárokat és egy ilyen  hakniján figyelmeztették, hogy “nagyon kell figyelni, mert, ha minket vádolnak csalással, akkor biztos Ők készülnek valamire….”

“… van köztük valami Mohamed nevű fekete úr is, külön izgi, hogy vajon honnan szalajtották…” – (összekacsintó mosoly)

A kiemelt mondatot csak úgy, a hangulatot fokozandó tette hozzá mondandója felvezetéséhez a műsorvezető. Ezután elkezdte sorolni, hogy milyen szörnyűségek várhatók az ellenzéki szavazatszámlálóktól:

“nagyon kell figyelni, mert, ha minket vádolnak csalással, akkor biztos Ők készülnek valamire, ha semmi más nem sikerül, legalább botrányt és felfordulást csinálni a választás napján, hogy aztán majd az EBESZ megfigyelők szép hosszú jelentéseket írhassanak….”

És még mire kell figyelni?

“Vegyünk egy 500, vagy 1.000 lelkes pici falut…(…) János bácsi, aki a faluban született, 70 éves, (…) mise után János bácsi felesége Ilonka néni megérkezik, hogy leadja szavazatát. Kéri a papírokat, megkapja és ekkor az odadelegált ellenzéki azt mondja, hogy “na, de személyi, lakcímkártya?”. És ha nincs, mert ugye egy 500 lelkes faluban mindenki ismer mindenkit, (…). Tételezzük fel, hogy nem hozott a néni magával személyit és lakcímkártyát. És tegyük fel, hogy elkezd balhézni…(…) Ekkor majd az ellenzéki delegált elkezdi követelni, hogy függesszék fel a szavazást, vegyenek fel azonnal jegyzőkönyvet, mindent zárjanak be, itt iszonyatos csalás készül…) Na erre kell odafigyelni!”

Vagy esetleg a temérdek harcos plakát helyett nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni arra, hogy az “Ilonka nénik” ne csak azt fújják fejből, hogy kit kell gyűlölni, hanem azt is megtanulják, hogy mi kell ahhoz, hogy érvényesen szavazhassanak, nem?

Aki látni-hallani szeretné a fenti bemelegítés után, hogy Zelenszkíj micsoda szemtelenséget engedett meg magának, amikor az EU csúcson Orbán Viktorhoz szólt, az itt megtekintheti.

Kapcsolódó

 

Bayer Zsolt szerint a "világvégéről" jött szavazatszámlálók még a végén elkérik a lakcímkártyát is! - Skandalum, nem?

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2022.03.28 - 13:04
  Közvetlen hivatkozás

  Kiváncsi lennék,hogy ez a bayerzsóti magától ilyen debil,vagy besegítenek neki a pártirodán? A fidesz többször is belenyúlt a választási törvénybe,és megoldották,hogy a fidesznek lejtsen a pálya. A határmenti voks-turizmusról már ne is beszéljünk. Akár halottak nevében szavazhatnak a hozzátartozói,és hasonló csalafintaságokkal bírt a nyakunkon maradni a fidesz. Reméljük,hogy most tényleg elkérik azt a lakcímkártyát .

  Válasz
 • 2022.03.28 - 16:16
  Közvetlen hivatkozás

  Hát bizony ez mindíg is így volt fennállásom óta. Városban, faluban az illetékes Katika mindig is elkérte az igazolványaimat. Remélem bajjer úrral sem volt ez másként, idáig sem, de most meg aztán kiváltképp nem!

  Válasz
 • 2022.03.29 - 08:15
  Közvetlen hivatkozás

  Bayer nem ostoba. Bayer agitpropos, a műfajt még az “átkosban” tanulta. A totalitárius és autokrata rendszereknek mindig szüksége lesz a bayerekre, hogy hergeljék az embereket, szítsák a gyűlölködést, és ezzel összetartsák a tábort.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.