2019.04.23. Névnap: Béla

Bayernek a szeme szakadt le, akkorát kapott 30 1034

Bayer Zsolt:

Gábor György filozófus közösségi oldalán osztja ki Bayer Zsoltot abból az alkalomból, hogy a lovagkeresztes nekiment néhány fontos barátjának, vagy ahogy ő fogalmaz: egy-két barátomat a szájára vette.

Box!

Sosem reagálok a kormány lovagkereszttel elismert és díjazott kegyeltjére, most egy pillanatra kivételt teszek, minthogy egy-két barátomat a szájára vette. A lovagkereszttel méltatott, elismert, megbecsült és megtisztelt, aki szakmailag is megítéli Mihály Vajdat, idézőjelbe téve azt, hogy „filozófus” (naná, a lovagkeresztes előtt Lánczi András szakmai kvalitásai lebegnek), s a regnáló kormány lovagkereszteséhez méltó módon

„beteg, semmirevaló, szar és felesleges”

jelzőkkel minősítve a nyolcvanhárom éves Vajda Mihály életét (naná, a lovagkeresztes előtt önnön életének minősége lebeg), most éppen szelektál a zsidók között.


Azt írja, hogy vannak a galiciánerek, akikből lettek – többek között –a „kunbélák, lukácsgyörgyök, rákosik, vajdák, konrádok és hellerágnesek”, s van az „asszimilálódott, polgári, nagyszerű magyar zsidóság” például a Szerb Antalok, akik jobban irtóztak ezektől a galiciánerektől, mint a nem zsidók.


A kormány-lovagkeresztes takaros elméletével és szelekciójával egyrészt az a baj, hogy ezt az elméletet és természet adta szelekciót annak idején elfelejtették Szerb Antal vagy Radnóti Miklós kivégzőinek a tudomására hozni. Másrészt az is problémának látszik, ha belegondolok, vajon mit szólna a kormány-lovagkeresztes, ha valaki, pusztán sváb származása alapján, őt mondjuk Dr. Mengelével tenné hasonlóvá?

Mellesleg milyen érdekes, hogy a Szerb Antalokat és a Radnóti Miklósokat (meg a Kohn bácsikat és a Weiss néniket) agyonverő vagy lelövő keretlegények magyarságát azóta sem szokás a kormány-lovagkeresztes köreiben megkérdőjelezni- fejeződik be Gábor György posztja.

30 Comments

 1. Nincs egy fasza srác arrafelé, aki úgy szájba baszná már ezt a gecit, hogy soha többé nem venne részt a közéletbe??!!

    1. a türelem, ugyanis minden gyalázatos tett magában hordja a bünetését. “Enyém a bosszúállás!” – mondja az Úr, és azt elhiheted, hogy az ő bosszúja rosszabb, mint amit a földi halandók lennének képesek vele művelni.

   1. furcsa módon ti, aki hevesen ekézitek a liberalizmust, várjátok el mindenki mástól a toleranciát. hát egy frászt.

 2. most már csak arra lennék kíváncsi, hogy a szarosszájú Bayer saját magát melyik csoporthoz sorolja…. mert én azt gyanítom, hogy az elsőhöz tartozik, bár úgy tesz, mintha keretlegénynek is alkalmas lehetne.

  1. Támpontot adhat a válaszhoz minden fasiszta s&r, ami csak elhagyja az undorító pofáját.

     1. á, az a hely fenn van tartva a mesterének. inkább gobbels.

 3. Húúúú! Itt meg sem lehet szólalni! Egyes kommentelők veszélyesebbek, mint a kunbélák, szamuelytiborok…

  1. “Húúúú!” Mégis megszólaltál, hát viseld a választ!
   Már, ha méltatunk egyáltalán…

  1. a legocsmányabb fajtából, aki a saját népének arcába tapos. pont, mint a csuti barátja

 4. A sváb származásu sokkal intelligensebb ilyen témákban mint a sváb nevet siselő Bayer

 5. A beteg, semmirevaló, szar és felesleges Gábor György védelmezi a beteg, semmirevaló, szar és felesleges barátait, akik gyűlölnek mindent, ami magyar, majd amikor ennek hangot adnak, leírják, akkor pedig fel vannak háborodva, hogy megszólalunk és beteg, semmirevaló, szar és felesleges alakoknak minősítünk,vagyis rámutatunk, hogy azok vagytok, a cionáci gábor györggyel az élen. Ti a zsidóság szégyene vagytok.

    1. az utolsó mondatot vonatkoztattam Bayerra, ez bármennyire is érthetetlen magának. Csak a nevet kell kicserélni. [fogalmam sincs, minek olvas Gábor Györgyöt az, aki egyetlen, nem túl bővített Magyar (!) mondatot sem képes felfogni. Amit ír, az túl bonyolult a maga csekély értelmének.

     1. Ha magácska képtelen értelmezni egy szöveget szövegként és úgy írja le ezt: “már, ha Bayerra vonatkozna az utolsó mondatod, egyet is értenék.” akkor ez azt jelenti, hogy amit gábor györgyikéről írtam, azt elfogadja.
      Azért olvasok gábor györgyöt, hogy tudjam milyen aljas, gerinctelen egy cionáci, aki magát vallásfilozófusnak titulálja. Kérem üljön az iskolapadba és elemezze nekem a mondataim és azt amit arra írt, már ha képes rá.
      A “Magyar” pedig kisbetű.

     2. “Ti a zsidóság szégyene vagytok.” ez volt az utolsó mondat. ezt írtam rá: “már, ha Bayerra vonatkozna az utolsó mondatod, egyet is értenék.”
      nem hinném, hogy ebből bármi is vonatkozna Gábor Györgyre.
      a Magyar után ott a felkiáltójel. Hivatkozással mindazon mélymagyarokra, akik a magyar jelzőt tulajdonnévnek tüntetik fel.

     3. Ez nem hit kérdése, hanem nyelvtani ismeret és képesség a magyar szöveg értelmezésére, ami magácskának továbbra se megy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 3 =

Legfrissebb cikkeink

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson a pártok listái milyen …

Orbán és Sargentini

Mindenhová delegált álhírszerzőink jelentése szerint Orbanisztán fejedelme két legyet akart ütni egy csapásra. Titokban még jobban eltávolodni az Európai Néppárttól …

Paks

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje úgy véli, hogy a magyar kormány 2014-ben törvénysértő módon kötötte meg a paksi atomerőmű bővítéséről …

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon – közölte …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Bayernek a szeme szakadt le, akkorát kapott!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/bayernek-a-szeme-szakad-le-akkorat-kapott/