Sorting by

×

Beesett a hétvégi horoszkóp! Fel leszel dobódva ezen a hétvégén: végre mindent jobb színben látsz…

Már csak egy napot kell végig dolgozni és délután -este- indul május második hétvégéje! Az idő pompás, -már aki szereti és bírja a meleget- legyen a kedved is az! A horoszkópod elárulja, hogyan!

Kos

Május második hétvégéjén mindenképpen mozduljatok ki otthonról! Jót fog tenni nektek és a kapcsolatotoknak, ha kiszellőztetitek a fejeteket, és új élményeket szereztek. Csak előre egyezzetek meg, hogy mit csináltok, hova mentek!

…pénteken pedig….

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítőkészséével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Bika

Szombaton vihar előtti csendet ígérnek a bolygók. Majd vasárnap a párod valami „hajmeresztővel” áll elő. Leplezd, ha meglepődsz és/vagy elsőre nem értesz egyet vele! Kérdezz, hogy megértsd az indokait! Csak utána fogod megérteni, hogy mit akar.

…pénteken pedig….

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsőként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Ikrek

Kedvedre való lesz ez a hétvége. Ha te jól vagy, akkor a kedvesed is jól érzi magát. Tele vagy ötletekkel, amelyek felélénkítik a hangulatot. Legyél tekintettel a másikra! Ha egyedül döntesz, akkor ő jogosan fog duzzogni. Különösen vasárnap…

…pénteken pedig….

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettől gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelműen az egészségével sem, s, ha lehet, előzze meg a bajt!

Rák

Egy kissé gyászos hangulatban leszel május második hétvégéjén. Magad sem tudod, mi a bajod, úgyhogy engedd el…. Vasárnap a Merkúr jegyváltása miatt előbújik belőled a játékos, gyermeki éned, ami tetszeni fog a szerelmednek…

…pénteken pedig….

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindig könnyebb!

<<< Nem erre vágytál? Nézz körül! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.