Befutott a hétvégi didergős, de azért horoszkóp! – Vízöntők, Kosok, Halak és a “reszli”: jó lesz!

Skorpió

Hogy lehet kibékíteni a párodat és a szüleidet? Ez a kérdés nyomaszthat szombaton. Akár régi, akár új feszültségről van szó, minél előbb lépned kell. Máskülönben egyre inkább elmérgesedhet a helyzet. Beszélj őszintén a pároddal, és kérd a segítségét!

Pénteken pedig….

Az utóbbi időben meglehetősen hiányozhat életéből a fizikai megterhelés, a mozgás, így a mai nap során erősen felvetődhet önben, hogy valamilyen rendszeres edzés, vagy sporttevékenység után nézzen, akár barátaival közösen is. Nos, ez remek elképzelés és épp itt az ideje! A mozgás elengedhetetlenül fontos a testi, sót, lelki egészségünk megóvásához, nem is szólva mindennapi stressz oldásáról. Uccu neki, kerekedjen is fel máris és keressen egy edző termet, hívja fel egy barátját egy esi futás reményében, vagy célozzon meg egy uszodát. Meglátja, istenien fog esni!

Nyilas

Csúcs formában leszel egész hétvégén. Pont emiatt nem érted, hogy a szerelmed miért duzzog, miért olyan kedvtelen. Legyél vele gyengéd és megértő! Találj ki olyan közös programot, ami mosolyt csal az arcára! Csak ez után lehetsz te is elégedett…

Pénteken pedig….

Ma kulcsszerepet játszhat életében az érzékenység. Hogy otthonában ki ne billenjenek a dolgok egyensúlyi állapotukból, némi plusz energiát lehet kénytelen befektetni, ám, szerencsés esetben, ez elegendőnek is ígérkezik a komolyabb viták elkerülésére és a harmónia fenntartására. Kulcsfontosságú lehet a problémamegoldásban, ha beismeri hibáit és másokat is arra buzdít, őszintén mondják meg, mi nyomja a szívüket. Ha minden szerencsésen alakul, egy, családi körben megélt, igen meghitt és szeretetteljes este lehet a jutalom! Higgye el, ez mindent megér!

Bak

Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a pénz, az anyagi helyzetetek alakulása egyre kevésbé átlátható és tervezhető. Győzd meg a párodat, hogy ez neked alapvető fontosságú! Ha lehet, vond be a számolásba, kalkulálásba, költségvetés készítésbe!

Pénteken pedig….

Mások most nagyban befolyásolhatják az ön körül zajló eseményeket, így érdemes csatlakozni törekvéseikhez, hogy eredményesen záruljon a nap. Bár kétségtelen, hogy többedmagával dolgoznia kifizetődő, mégis, a kellemes társaság ellenére is, nagyon egyedül érezheti magát. A kissé faramuci helyzet ugyanis az, hogy, míg az ön szívét megnyerni, s részesülni kegyeiben, sokan igyekeznek, addig ön csak egy embert szeretne nagyon maga mellett tudni. Hogy a jövőben vele hogyan alakulnak majd a dolgok, az egyelőre rejtély, ma mindenesetre azzal segítheti elő a legjobban kapcsolatuk bontakozását, ha pozitív marad hozzáállása a közös jövőjükre nézve.

Vízöntő

Szombaton reggel egy csúnya fényszög csúnya vitát gerjeszthet. Jobb lenne, ha átaludnátok ezt. Minél később bújtok ki az ágyból, annál nagyobb eséllyel úszhatjátok meg. Vasárnap egy új ötlet pattan ki a fejedből, ami a kedvesedet sokkolhatja.

Pénteken pedig….

A mai nap hatalmas lehetőségeket hordozhat magában, legalább is a karrier, az anyagiak terén. Ez rendkívül felajzhatja eme kiváló üzleti, illetőleg pénzügyi érzékkel rendelkező jegy képviselőit, s, így valósággal villoghatnak szakterületükön! Ez másokból ugyanakkor meglehetős irigységet válthat ki, e miatt azonban semmiképp se legyen lelkiismeret furdalása, hiszen nem követett el semmi rosszat azzal, hogy nagyot lendített a dolgokon, így nehogy már önnek keljen elnézést kérnie, hogy jó valamiben! Aki így gondolja, az szűklátókörű és, mondjuk ki, buta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük