Befutott a hétvégi didergős, de azért horoszkóp! – Vízöntők, Kosok, Halak és a “reszli”: jó lesz!

Halak

Neked könnyen ment az új év megtervezése? Ha igen, szerencsés vagy. Ha nem, akkor könnyebben megérted a szerelmedet, aki nem tud, nem akar a jövőről beszélgetni. Persze úgyse bírod ki, hogy faggasd. De ezt tedd kedvesen, humorral fűszerezve!

Pénteken pedig….

Ha valami, hát a mai nap, mind szellemileg, mind pedig fizikailag, komolyan próbára teszi az Halakat. Irdatlan tűz tombolhat önben, ami nagy energiák mozgósítására teszi képessé. Eme plusztöltet az egész nap folyamán áthatja majd beszédét, tetteit, sőt, érzelmi megnyilvánulásait is. Mindezen felfokozott állapot következményeként estére szinte teljesen kimerülhet, így érdemes napnyugta utánra valami különösen pihentetőt beterveznie.

Kos

Szombat reggel vita pattanhat ki köztetek a pénz miatt. Ez felesleges. Szóval hagyjátok abba! Déltől helyre áll a harmónia, és kezdődhet egy kitűnő hétvége, amibe bele kéne férnie egy kis mozgásnak. Ez lehet sport, takarítás, vagy valami más…

Pénteken pedig….

Ez egy fantasztikus nap lehet a Kosoknak. Temérdek energiát érezhet magában, így vidáman és abszolút pozitívan vághat bele a napba. Ma hajlamosak lehetnek mások is előszeretettel csatlakozni önhöz, látva felszabadult, ugyanakkor észszerű hozzáállását a dolgokhoz. Ezúttal hagyjon nekik teret megtenni ezt, s kicsit együtt ügyködni, barátkozni önnel. Figyelmessége sokat kamatozhat majd a jövőben, átadott meglátásai és tapasztalatai pedig nagyban gazdagíthatják a közösséget, melyben mindennapjait tölti. Élvezze ezt az önből áradó dinamizmust!

Bika

A szombati ellentétes hatású fényszögek fura reakciót hoznak ki belőled: egyszerre leszel ingerült és nyugodt. Előbbi hamar elmúlik, ha nem kezdesz el vádaskodni. Vasárnap rendbe jön minden. Főleg, ha nem vesztetek össze szombaton.

Pénteken pedig….

Ma agya úgy működik, akár egy olajozott gépezet, így szellemileg átélheti a tökéletes egyensúly állapotát! Ma ebből fakadóan bátran álljon elő új ötleteivel és megoldási alternatíváival a nagyközönség elött, hiszen ma, amellett, hogy gondolatai tiszták és világosak, még arra is ösztönösen ráérez, mikor kell beszélnie és mikor kell csendben maradni, ezzel pedig csak tovább fokozhatja a hatást. Ha mindezt érdemben sikerül kamatoztatnia, ma egy igazán eseménydús, ugyanakkor eredményes napot zárhat!

Ikrek

Számodra ez a hétvége a szerelmedről és kapcsolatotok ünnepléséről szól. Számold ki, hogy hány hónapja, hány napja vagytok együtt, és lepd meg valamivel a szerelmedet! Legyen ez apróság és személyes, amit csak ti ketten értetek! Meglátod, örülni fog.

Pénteken pedig….

Ma könnyen lehet, hogy egy erősen intellektuális, vagy spirituális személy hatása alá kerül ideiglenesen, ami változásokat indíthat el önben. Akkor hagyja csak azonban magát befolyásolni, ha az általa önben generálódó folyamatok teljes mértékben összeegyeztethetőek eddig értékrendjével, különben könnyen félrecsúszhat élete! Ha viszont úgy érzi, mindezen befolyás jó hatással van önre, akkor áldásos lehet a változás, amit ma megél, s érdemes hagynia magát sodródni. A döntés az ön kezében van, hallgasson kiváló ösztöneire, akkor nem csalatkozhat!

Rák

Bízol a párodban? Tesztelheted magadat ilyen szempontból ezen a hétvégén: engedd meg, hogy ő döntsön! Ne szabj előfeltételeket! Ha az derül ki, hogy te akarsz mindent iránytani, akkor el kéne gondolkoznod azon, hogy miért ragaszkodsz ehhez.

Pénteken pedig….

Vajon miféle mozgolódás tapasztalható mostanában az egyesek elött titkolni kényszerült kapcsolatai körül? Egyáltalán lehetnek ilyenek, vagy csak mások ítélik, címkézik őket annak? Ezen ma komolyan érdemes elgondolkoznia és, ha úgy érzi, jogos, kiborítania a bilit, hiszen voltaképpen igazságtalanul vádolják önt. A támadások fő oka e téren az lehet, hogy ön, a széles látóköréből fakadóan, esetleg olyanokat is megért, s így elfogad, akiket mások, előítéleteik mentén, képtelenek. Harcoljon az igazáért, hisz ön a jó oldalon áll!

Forrás

 

Befutott a hétvégi didergős, de azért horoszkóp! - Vízöntők, Kosok, Halak és a "reszli": jó lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük