Befutott a hétvégi horoszkóp február 26-27-re! – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Péntek lévén a legtöbbünk már vadul szervezi a hétvégi programját. Vágjunk is bele! A Bikák számára kellemes lehetőségeket rejt ez a hétvége, csak ne zárkózzanak el a világtól, a körforgástól. Az Ikrek napjai a kedvük szerint fognak telni, a Vízöntőknek pedig magukat kell előtérbe helyezni: ez a hétvége szóljon róluk. Nézd meg, a horoszkópod alapján számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Tele leszel vággyal, szenvedéllyel, tobzódnak benned a hormonok ezen a hétvégén – ám ez nem baj! Egy buli jót tenne neked, ahol kitáncolhatnád magadból a feszültséget, az esetleges gondokat. Mindeközben a vágyakozás egyenesen a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt nem bírsz magaddal, olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe bonyolódhatsz, melyek nem jellemzők rád. Ne állj ellen a vonzásnak! Ha tetszik valaki, adj egy esélyt mindkettőtöknek! Most tényleg bármi megtörténhet…

…addig is olvasd, milyen lesz a pénteked!

Megeshet, hogy visszautasítást kap egy baráti találkozót illetően, s ettől kicsit szomorúnak érezheti magát, ám jusson eszébe, ez nem önnek szól, kedves Kos, csupán csak rossz az időzítés. Hamarosan próbálkozzon újra! Addig is, keressen magának más társaságot, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Bika

Mindkét nap kellemes lehetőségeket rejt számodra, főleg akkor, ha aktív leszel, és nem zárkózol el a világtól, a körforgástól és a váratlan meghívásoktól. Egy Bika most ne vágyjon csendre és egyhangúságra! Vegyél részt társasági életben, csatlakozz akár egy ismeretlen csoporthoz, menj el egy meditációra, fogadd el a meghívásokat! Legyen szó baráti vagy épp családi találkozókról, egyszerűen csak légy jelen és érezd jól magadat. Szabadon kell engedned magadból a hét közben felgyűlt feszültséget. Olyan élményekben lehet végre részed, amiket sokat emlegetsz a közeljövőben.

…addig is olvasd, milyen lesz a pénteked!

Ma, kissé ideges lehet amiatt, hogy egyesek igencsak feltartják aktuális teendőiben. Igyekezzen némi újjászervezéssel áthidalni a problémát, s, ha ez nem megy, akkor feltétlen kérjen segítséget, hogy mindenképpen végezhessen a mai tervezettel. Türelem és mély levegő, kedves Bika!

Ikrek

A szombati nap jól és kedved szerint telik, csak olyasmit tégy, ami mellett tényleg el tudsz köteleződni. Ha ez esetleg a „nagy semmi”, azzal is jól jársz, hisz a pihenésre is szükséged van. Közben persze trécselj másokkal, főzz vagy süss valami finomat, ám mindenképpen kerüld a fizikai megerőltetéssel járó tevékenységeket! Ha ezt az ajándékot biztosítod saját magad számára, akkor nagy lendülettel futhatsz neki a vasárnapnak, és ez a környezetednek igencsak tetszeni fog. Menjetek olyan helyre, ami egyaránt izgalmas kicsinek és nagynak, fiatalnak és korosabbaknak.

…addig is olvasd, milyen lesz a pénteked!

Bizonyos technikai problémák akadályozhatják tervei megvalósítását, feladatainak elvégzését, ami igencsak frusztráló lehet. Ne várjon sokáig a csodára, kedves Ikrek, vegye fel a kesztyűt! Ha kell, menjen gyalog, ha szükséges, kölcsön többet, vagy, ha éppen az segít, túlórázzon. A most hozott áldozat hamarosan meghozza gyümölcsét!

Rák

Szombaton meg akarsz felelni a családodnak vagy épp a barátaid elvárásainak? Ez remek gondolat, ha cserébe este kirúghatsz a hámból, és a vasárnapi kötelezettségeket valaki leveszi a válladról. Azért, hogy nyugalomban teljen a hétvége, köss mindenkivel békét, nehogy veszekedésre add a fejedet. Ha elkerülhetetlen, hogy fuss pár kört aktuális teendőiddel összefüggésben vasárnap, azt akkor is tedd a saját tempódban, ne hagyd, hogy bárki siettessen. Ha valamiféle munkát vagy tanulást terveztél volna vasárnapra, azt átgondolhatnád, ugyanis különösen fontos lenne, hogy szeretett emberekkel töltsd az időt.

…addig is olvasd, milyen lesz a pénteked!

Könnyen szembesülhet ma egy olyas valamivel, ami homlokegyenest ellent mond értékrendjének. Ha nem is képes azonosulni azzal, amit mondanak, vagy kérnek öntől, igyekezzen mégis idomulni valamelyest az új helyzethez, mert, ha nem így tesz, azzal most csak a maga életét nehezítheti meg.

<<< Nézz bele, érdemes! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük