Befutott a hétvégi horoszkóp december 4.-5. – Csillagjegyek, most nagyon figyeljetek!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A karácsony előtti időszak nagyban befolyásolja a hangulatunkat és a teendők listáját is. Emellett nem mehetünk el lehunyt szemmel. A Bikák jobban teszik, ha végre belátják, hogy nem csak a munka létezik, és a Bakok hagynak időt maguknak lenyugodni. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hétvége, előtte azonban nézz körül a horoszkópodban, milyennek ígérkezik a pénteked!

Kos

Ez a hétvége igazán termékeny lesz számodra. Meg sem kottyant neked az előző hét a sok problémájával és fáradalmával. Olyan energikus vagy, mintha átaludtad volna az egész napot. Nem is érdemes nagyon fejtegetni ennek az okát, inkább használd ki. Rengeteg dolgod akad majd a hétvégén, szóval ez az extra kraft jól is fog jönni. Nem csak a sürgős ügyeket, de a régóta félbehagyottakat is letudod majd.

Addig is pénteken….

Ha már el is hagyta az ember a felhőtlen gyerekkort, ugyan miért kéne mindig oly mereven és felnőttesen viselkedni. Néha mindenkinek kell egy kis infantilizmus, egy kis felhőtlen boldogság, játék, szórakozás. A péntek tökéletes lehet erre, kedves Kos, így érdemes lenne valami olyas valamivel kikapcsolódnia, ami kifejezetten a gyermekkorához köthető. Nosztalgiázzon egy régi társasjátékkal, nézzen meséket, vagy egyszerűen csak ámuljon rá újra a nagyvilágra! Meglátja, holnapra olyan lesz, mintha kicserélték volna, különösen, ha partnerre is lel átmeneti infantilizmusában.

Bika

Végre el kellene engedned a munka gondolatát. Hétvége van, otthon vagy és bőven van mivel foglalkoznod azon kívül. Szerencsére vagy épp ellenkezőleg, más úgysem fogja megcsinálni helyetted, szóval hétfőn várni fog rád. Addig is, törődj a karácsonyi előkészületekkel, a problémákkal, vitákkal, amik a családban felütik a fejüket vagy a barátokkal, akikre sosincs időd. Használd ki a szabad napjaidat.

Addig is pénteken….

Érdemes lenne a pénteken egy kicsit a vidámság irányába elmennie, kedves Bika, mert az mostanában kissé hiányozhat életéből. Ennek jegyében, esetleg pompás lenne leszerveznie estére egy Activity-t barátaival, vagy más, hasonlóan szórakoztató, interaktív szórakozási lehetőséget, vagy programot, ami által, teljesen képes lenne kikapcsolódni és önfeledten átnevetni akár egy egész estét! Ez nagyon jót tenne most!

Ikrek

Jó volna, ha képes lennél végre lenyugodni és nem a hiányosságokat keresni az életedben, hanem azokra a dolgokra koncentrálni, amelyek a helyükre kerültek végre. Igen, bosszantó, hogy ennyi munkanap jutott szombatra és pont karácsonyi ünnepek előtt, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Gondolkodj pozitívan, légy hálás mindenért, ami kijutott neked, és ha mégis elkezdenéd összehasonlítgatni magad másokkal, akkor gondolj inkább arra, hogy hogyan érhetnéd el azt, amire nagyon vágysz, de még nem a tiéd.

Addig is pénteken….

Úgy tűnik, mostanában új szelek kezdenek fújdogálni ön körül, melyek ráadásul, szép lassan, kezdik eloszlatni a viharfelhőket. Ez egyértelmű jele annak, hogy az elkövetkezendő időszak mindenképpen a regenerálódásról és a várakozásról fog szólni, amikor is sokat gyarapodhat, épülhet élete, lelki világa. Mindemellett ráadásul anyagilag is újabb jó híreket kaphat pénteken, ami csak még inkább megerősíti, és egyben megnyugtatja. Élvezze ezt a kellemes napot!

Rák

Nagyon figyelj oda az egészségedre ezen a hétvégén. A tested nem véletlenül jelez neked egy bizonyos, nyilvánvaló tünettel. Valószínűleg túlságosan kimerült vagy fizikailag és/vagy lelkileg. Erre tudod jól, hogy mi a megoldás. Ha szombaton ne adj’ dolgoznod kellene, akkor se erőltesd meg magad, fogd meg a munka könnyebbik végét. Vasárnap pedig pihenj, ha szeretnéd aktívan tölteni a karácsonyt és nem az ágyban fekve sajnáltatni magad.

Addig is pénteken….

Ma a legcélravezetőbb, ha egy, az egyben félreteszi minden eddig levont következtetését egy problémával kapcsolatban, kedves Rák. Ha teljesen új, prekoncepcióktól abszolút mentesen tud hozzáállni a dologhoz, akkor könnyebben sikerülhet megoldania az ügyet, mint hinné, s, ha így sem megy, hát rázza le magáról a terhet egy csavarral, lesz, ami lesz, mert tovább szenvedni ezzel az egésszel nincs értelme.

Kapcsolódó

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük