BulvárKiemelt hírek

Beindult az “Elk*rtuk Tours”! Ha már a Fidesz Tours úgy bejött…..

Aki Karcagon református gimis, annak "erősen ajánlott" megnézni az Elk*rtukot - Buszozásra, mozijegyre nem kell költeni, azt a köz fizeti!

Új innovációs ötlet lehet a regnáló kommunikátorainál a busszal utaztatás. Arról beszámoltunk, hogy az innováció első eleme az egynapos ingyenes utak szervezése volt a “Békemenet” nevű “civil” rendezvényre. A sikeren felbuzdulva, vagy csak úgy, a maguk kútfejéből pattant ki, hogy az elementális érdeklődés közepette, ami az év magyar sikerfilmjét övezi, beindítsák a buszoztatást is. Dübörög az “Elk*rtuk Tours”!

Pénz(ünk) nem számít

Noha a film producere, Kálomista Gábor hetek óta minden lehetséges felületen arról beszél, hogy valakik meg akarják akadályozni filmje sikerét a mozipénztáraknál, és szerinte ennek érdekében tesz például lépéseket a budapesti önkormányzat is (akiknek természetesen semmilyen hatásuk nincs a mozik játszási rendjére), valójában úgy tűnik, mégsem a lehető legtöbb eladható jegyre törekednek a film létrehozói. Csütörtökön mozikba kerül az Elk*rtuk című új magyar film. A Magyar Narancs összegyűjtötte, hol nézhető meg a film az ingyenes regisztrációt követően.

  • Hajdúnánás,

  • Dunakeszi,

  • Fót,

  • Szarvas,
  • Kiskőrös
  • Szigetszentmiklós művelődési házai, mozijai állnak rendelkezésre, több helyen a helyi fideszes képviselők invitálják a közönséget.

Az Elk*rtuk október 21-én debütál a magyar mozikban,

a főbb szerepekben Bede-Fazekas Szabolcs, Bánovits Vivianne, Trill Zsolt, Nagy Viktor, Gubás Gabi, Őze Áron, Pápai Erika látható. Külföldi premierre is sor kerül majd Brüsszelben, azt követően kerül nemzetközi forgalmazásba.

Kistarcsán nem egyszerűen ingyenes vetítés lesz, hanem Vécsey László helyi fideszes képviselő szervezésében a Békemenetre különbusszal utazókat fogják még a moziba is elvinni, hogy a filmet megnézzék – írja a Hvg.hu.

A film 800 millió forintból készült, de úgy tűnik, a készítési költségeket nem feltétlenül a mozijegyek árából kívánják visszanyerni

Vécsey közszolga….

“Hallod-e Lacika, te, Gyerünk a moziba be, Tudok egy olyan mozit, hogy valami csuda.” Kedves Barátom! Tisztelettel meghívom 2021.október 23-án 18:00 órára az ELK*RTUK című film ingyenes vetítésére! helyszín: Kistarcsa Sportcsarnok, Ifjúság tér 3

Nézzük meg együtt a Békemenet után. A busz, amivel utazunk megáll. Kistarcsán, megvár minket és a film után visszavisz oda, aholfelszálltunk. A film megtekintése ingyenes, de regisztráció köteles.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Regisztrálni 2021.10.22. délelőtt 10 óráig lehet ezen a mailcímen (vecseylaszlo@fidesz.hu) válaszüzenetben úgy, hogy megküldi a nevét és azt, melyik időpontra szeretne jönni. Ha egy családból többen érkeznek, elég 1 regisztráció felsorolva az érkezőket. Időpontfoglalás regisztrációs sorrendben, helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Mivel a vetítésre zárt térben kerül sor, védettségi igazolvány felmutatása szükséges a belépéshez.
Tisztelettel: Vécsey László országgyűlési képviselő”

 

Beindult az "Elk*rtuk Tours"! Ha már a Fidesz Tours úgy bejött.....

Comments (2)

  1. […] új nap és ki tudja, talán előkerül egy harmadik, negyedik… ki tudja hanyadik verzió […]

  2. […] kötelező jelleggel szállították a “lelkes nézőket”, ingyen-vetítéseket tartva próbáltak “teltházat” csinálni a mozikban, politikusok közösségi oldalaikon demonstrálták, […]

Szólj hozzá!