Beindult az Orbán-család! Kánikula ide, meg oda, cégeket alapítanak! - Hová ez a nagy sietség? - Városi Kurír

Sorting by

×

Beindult az Orbán-család! Kánikula ide, meg oda, cégeket alapítanak! – Hová ez a nagy sietség?

Az eddig arra sok gondot fordító Orbán család, hogy ne lehessen név szerint is hozzájuk kötni vállalkozásokat, most úgy tűnik, előbújóban vannak. Orbán Ráhel -tudják, a saját lábán álló- nemrég a BDPST Koncept Kft. ügyvezetője lett és mint ilyen, a Marriott új budapesti szállodájának márkáját tervezi, most pedig megalapította az Odu Store Kft.-t, aminek fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem, vagyis lényegében mindennel foglalkozhat, ami nem élelmiszer, ital vagy dohányáru.

Hirdetés

Divat a divat?

Orbán Viktor miniszterelnök lányáról, Orbán Ráhelről régóta tudni lehet, hogy érdeklődik a divat- és szállodaipar iránt, és az évek során fontos háttérpozíciókat szerzett meg ezekben az iparágakban. Eddig névvel nem vállalta fel tevékenységét, azonban az elmúlt hetekben azonban kilépet az “saját árnyékából”, előbb cégvezetőként, aztán tulajdonosként is beazonosítható szereplő lett – írta az Mfor.

Nem tudni, ki hintette el a fejében, hogy ért a divathoz, de tény, hogy ebbe az irányba vette kiteljesedésének útját. A 3 millió forintos jegyzett tőkével alapított Odu Store Kft-vel kapcsolatban a cégnyilvántartás alapján sejthető, hogy elsősorban az Orbán Ráhel fő profiljába tartozó ruha- illetve textilipari tevékenység lehet meghatározó, ezek dominálnak a cég teljes tevékenységi körén belül is.

Az Odu Store egyedülálló abban a tekintetben, hogy mind az alapító, mind a cégvezető Orbán Ráhel, és a hatályos dokumentumok szerint ebben az üzletben nincsenek társai.

Az Odu Store-t a XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik, ám az Odu Store-hoz köthető boltot nem találtunk a bevásárlóközpont által listázottak között.

Közkedvelt székhely

Ezt a címet egyébként más vállalkozások is székhelyként használják, illetve használták, közülük több is ismert a tőkebefektetési piacon, vagy kapcsolódással bír oda. Ilyen a bő egy éve alapított Z61 Vagyonkezelő Kft., amely mögött pedig a Közép-Európai V. Magántőkealap áll, de szintén itteni címet használt a Morando Kockázati Tőkealap – rta az Mfor.

A férj is terjeszkedik

Mindeközben nem maradt tétlen a férj, Tiborcz István sem, aki a céghálóját igénybe véve – a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-n keresztül – alapított egy újabb céget, a Leonstrella Kft.-t. A cég ügyvezetője Malik Zoltán, aki Tiborcz számos más érdekeltségében is fontos posztot tölt be. A 3 milliós jegyzett tőkével létrehozott vállalkozás

fő tevékenysége a saját tulajdonú, bérelt ingaltan bérbeadása, üzemeltetése.

A céget ugyanarra a címre – Pasaréti út 122-124 – jegyezték be, ahová a legtöbb Tiborcz-érdekeltséget.

 

orbán

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.07.28 - 15:19
  Közvetlen hivatkozás

  Csinálhat és hordhat Guccit, LV t vagy más márkát,és harácsolhatja a pénzt,, akkor is egy bunkó proli cigánymarad,,

  Válasz
  • 2021.07.30 - 06:49
   Közvetlen hivatkozás

   és a toprongyosabb formájából. szörnyű. nagyon gyorsan el kéne takaritani ezt a a bagázst a közéletből. de ha lehet az ellopott pénzt és vagyont kobozzák el.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.