Sorting by

×

Bejött Dobrev Klára jóslata: Ezzel a mentalitással szét fogod verni az ellenzéki megállapodást és összefogást, (MZP-nek)

A DK-s Ellenszél portál idézi fel Dobrev Klára, pontról, pontra bekövetkezett jóslatát, amelyiket még az előválasztás második fordulójának vitájában mondott MZP-nek MZP-ről és a választások, az ellenzék jövőjéről.

Dobrev Klára keserű jóslata

A súlyos választási kudarcot elszenvedő Márki-Zay Péter alkalmatlanságára már az előválasztás második fordulója előtt figyelmeztetett Dobrev Klára, a DK egykori miniszterelnök-jelöltje. Szó szerint idézzük az október 13-i miniszterelnök-jelölti vitán elhangzottakat, amire sokan nem hallgattak akkor- írja a portál:

“Muszáj elmondanom mit gondolok az elmúlt másfél hét ámokfutásáról. Péter, el kell mondjam neked szemtől szemben, és szerintem ez a legegyszerűbb és legjobb alkalom rá, hogy egész egyszerűen nem tartalak alkalmasnak a miniszterelnöki pozícióra. Az, ami itt történt az elmúlt napokban, hogy szinte minden napra jutott valamilyen valótlanság, olyan vádaskodás, amit nem tudtál bebizonyítani és aztán ott maradt az emberek fülében. Ez egész egyszerűen nekem morálisan elfogadhatatlan. Nagyon nagy a politikai nyomás, és úgy látom, hogy nem bírod ezt a politikai nyomást. Az, ami most itt történik az előválasztáson az a tizede annak, ami lesz majd a nagykampányban. Ehhez sokkal erősteljesebb, sokkal erősebb mentális állóképesség kell. Ezzel a mentalitással szét fogod verni az ellenzéki megállapodást és összefogást.”

Utólag már mindenki látja, hogy micsoda igazságokat mondott ki a DK miniszterelnök jelöltje akkor, utólag is érdemes talán elgondolkodni, hogy a jövőben milyen figyelmet érdemel, a pártján kívül is, valaki aki ilyen pontosan látja mi következik, és ennek belátásához még DK-érzelműnek sem kell lenni.

Kapcsolódó

Dobrev Klára

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Bejött Dobrev Klára jóslata: Ezzel a mentalitással szét fogod verni az ellenzéki megállapodást és összefogást, (MZP-nek)

  • 2022.04.09 - 14:59
    Közvetlen hivatkozás

    Teljes mértékben egyetértek Dobrev Klára megállapításaival. Márki Zay Péternek csípőből kellett volna támadni a fidesz hazug kampányát, “háború, vagy béke”. Nem tett semmit, csak a saját szövegét mondogatta, a buta emberek pedig féltek a háborútól és a pénz is jól jött a szavazatokért.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.