Békülj ki magaddal! – Ez a 4 csillagjegy amelynek szülöttei a legnehezebben fogadják el magukat

Nem könnyű olykor sem a valódi, sem a lélek tükrébe belenézni, mert amit látunk nem igazán tetszik, pedig olyanok vagyunk amilyen képet látunk. Fogadja el bármelyik csillagjegy szülötte is önmagát.

Szűz

Lehet, hogy a szüzek kritikusak másokkal szemben, de még inkább magukkal szemben. Mindig arra törekszenek, hogy kijavítsák a rosszul működő dolgokat, és néhányuk számára ez azt jelenti, hogy megpróbálják a problémákat megtalálni. Magas szintűeknek tartják magukat, ami gyakran irreális, tehát ha nem érik el azt a szintet, úgy érzik, hogy folyamatosan kudarcot vallanak. Szeretik ellenőrzés alatt tartani azokat a dolgokat, amik velük történnek, és magukat hibáztatják az ellenőrzésükön kívül történő dolgokért annak ellenére hogy logikusan felismerik, hogy nincs olyan amit ne tettek volna meg érte.

Hogy segíthetsz ezen: Ha van egy szűz az életedben, nyugtasd meg, hogy bár nem tart mindent a kezében, ez nem tükrözi őt. Bátorítsd őket amikor elérik céljukat, nem sajátos módon tudasd velük amikor jól csinálnak valamit. Amikor elkezdenek dühöngeni a rossz dolgok miatt, hagyd hogy jöjjön ki, de ne felejtsd el emlékeztetni a jó dolgokra. A szűz keményen dolgozik annak érdekében hogy minden a lehető legjobb legyen, de ösztönözd hogy néha meg kell állni és pihenni egy kicsit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük