Béláim az úrban! Rövidesen zokogva fogunk visszagondolni a mi kis diliházunk stadion-korszakára

Nem tudom ugyan, hogy Borkai bürgermeister úrtól – és ne szerénykedjünk! Ha valamire, akkor rá büszke lehet a rendszer. A fickó mindig is tökéletes volt lovon. Ahogy ő dug, úgy meg nem dug senki. Polgármester sem.

A rothadó nyugaton, meg végképp nem

Ez tuti! – vagy esetleg közvetlenül Deutsch Tamás szenátor úrtól jutott néhány csík extra kólához….A ló néz, a csikó lát, felszívnék egy csík kólát…Öcsééém! Hol élünk?… szóval nem tudható ki a díler, de pártunk és kormányunk színtiszta anyagot nyom, valami kőkemény a cuccot, az hétszentség.

Merthogy űrhajósunk IS lesz! Értjük mi ezt egyáltalán? Dehogy értjük! ŰRHAJÓS! NEMZETI ÜRHAJÓS, b@szod, orosz kiképzéssel, mi más! Mindez, laza 10 000 000 000 forintért. És ne! El ne kezdje számolgatni azt a rengeteg nullát. Segítek! Tízmilliárd az, testvérem. Tízmilliárd, első körben. Lesz az még több is. Sokkal több. De bánja a fene, ha minden hobbi sokba kerül. A kedves Vezető hobbijaiért meg végképp semmi nem drága. A foci sem olcsó, oszt? A sok bamba magyarja, ha ez kell nekünk.

Az megvan azért,

hogy csak valami Borkai-féle cumó lehet mindezen baromság oka, mert ilyen vadakat szimpla kisüstitől, még ipari mennyiség elfogyasztása után sem lehet felböffenteni? De a K. Vezetőnek megy. Ez nagyon megy. Így jobb is, ha most jobb, ha mindenki elkezdi hevesen hányni a kereszteket, hogy Hunnia spirituális vezetője, a felcsúti kisjézus csak át ne nyergeljen a fociról az űrhajózásra, mert arra még a maradék gatyánk is rámegy!

Rövidesen zokogva fogunk visszagondolni a mi kis diliházunk stadion-korszakára

Új hobbi? Új farokpótló maszkulin mulatság? Ez kell nekünk, hogy legyen bolhás, az összes macskája, K. Vezetőnknek! Fogod, hogy a Puskás stadion árából, egyetlen lepukkant ruszki hordozórakéta sem telik ki? Hogy itt más lesz a lépték?
És ne legyen igazam, de higgyék meg, nagyon közel állunk az újabb agyi katasztrófához, mikor elkezdi Felcsúton – persze Makovecz stílusban, mi másban – az első Farkasberci Nemzeti Űrrepülőtér építését a mi mangalica-, bank-, és akkorra már persze vizsgázott űrrepülőtér-szerelő nemzeti kisiparosunk.

Nyugodtság van Béláim, mert akkor és ott, a milliárd, az majd nem a végösszeget jelzi, hanem a reszlit, az aprót.

Na, akkor fogjuk majd könnyes szemmel a stadionok romantikus világát, meg az aranyáron mért, 1600 forintos karajt, meg az egész jelenlegi zártosztály hangulatot visszasírni, mert akkor lesz majd igazán bolond a helyzet!

Persze tudom, én vagyok a hülye! A kormány meg különösebb röhögés nélkül, dagadó honfiúi keblét döngetve, párálló szemekkel máris látja maga előtt George Lucas Csillagok Háborújának soron következő 12 utolsó részét, ahol majd büszkén ott lebeg az éjsötét űrben a halálcsillag mellett egy magyar, tőrölmetszett NEMZETI csillagromboló is, rajta nagy kani betűkkel: készült a Mészáros Kft. felcsúti telephelyén. Mindezt persze szép narancssárgában, turulos, vagy milyen logóval a hátán. Ápolók meg sehol.

Rejtő is megírta: épelméjű üdülővendégekre nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni

Oké! Amúgy sem szeretem a normális embereket. Nincs ezzel baj. Se az épelmével – mondjuk, azzal van. Azzal nagy baj van. – se a világfürdőhellyel. Befürödtünk mi már párszor az elmúlt évtizedben. ez nagyon megy nekünk, így nemzetileg.

De én mégis azt gondolom, Borkai ide, Deutsch oda, meg mindenféle új hobbi, űrprogram, azért mégis ideje lenne a szerről lejönni, mert csúnya vége lesz ennek, majd meglátják!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük