Belendült a konzultáció-számláló! – Varga Judit is mondott egy számot

Az szinte állítható, hogy Orbán Viktornak elég lesz egy kisebb hátizsák, amiben Brüsszelbe szállítja a “Mondjunk nemet a szankciókra!” konzultációra beérkezett megerősítő válaszokat, hiszen az ebben a kategóriában csúcstartó 2017-es „Stop Soros” konzultációról 2,35 millió választ “vallottak be” hozomra.

700.000 a hétfő esti szám

Varga igazságügyi miniszter a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjárás keretében tartott fórumot megelőző sajtótájékoztatón hangsúlyozta:

a nemzeti konzultáció minden honfitársunk számára lehetővé teszi, hogy közvetlen módon megossza véleményét a magyar kormánnyal, elmondja, mit gondol az országunkat legközvetlenebbül érintő kérdésekről.

Hozzátette:

a nemzeti konzultációk rendszerét Nyugat-Európában még kevesen értik, ami elég furcsa, hiszen a demokrácia egyik legközvetlenebb eszköze, amely lehetővé teszi, hogy ne csak négyévente, a választások alkalmával kerüljön kapcsolatba a kormány a választókkal, hanem a nemzet sorsát értintő legfontosabb kérdésekben folyamatos legyen a párbeszéd.

-számolt be az MTI.

Szentkirályi Alexandra száma 4 napja: 695.000 volt

Lehet, hogy nem egyeztetett a két hölgy csapata? Esetleg az utóbbi 4 napban összesen 5.000 ember érezte a kényszert, hogy levelezzen a kormánnyal?

Pedig Orbán Viktor is szájbarágta….

“Brüsszeli szankciók helyett béketárgyalásokra van szükség. Támogassa Ön is a küzdelmünket, és vegyen részt a nemzeti konzultációban!”