Beletörik a fidesz-bicska Karácsony Gergelybe – újabb leleplező dokumentumok

Ma is pár dokumentumot teszünk közzé, mert az igazság megismerése, a tények hozzáférhetősége nélkülözhetetlenek egy demokráciában -kezdte Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely főpolgármester.

Az idősek otthona nem kórház!

“A járványügyi veszélyhelyzet idején a szokásosnál is több múlik azon, hogy megismerjük-e az igazságot, vagy hagyjuk magunkat félrevezetni a hazug propaganda által.

Jöjjön tehát ismét az igazság és néhány újabb levél!

Miután a tisztifőorvos határozatban rendelkezett látogatási és beköltözési tilalomról, most, hogy sok ezer ágyhoz kötött, súlyos beteg embert küldenek el a kórházakból, mégis megtalálták a fővárosi idősotthonokat, köztük a lakájmédia által igaztalanul pellengérre állított Pesti Úti Idősek Otthonát, hogy ugyan, legyenek már olyan kedvesek és fogadjanak be új betegeket a kórházakból.

Egyrészt a kérés szembemegy Müller Cecília határozatával,

másrészt ismét növelné a járvány terjedésének veszélyét. Hiszen, ha nem várják meg a koronavírus-tesztek eredményét vagy el sem végzik ezeket a teszteket, azzal a kórházakból bárhova elküldhetik a kiebrudalt betegekkel együtt a járványt is: családokhoz, más kórházakba, intézményekbe.

Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes a kéréseket megfogalmazó kórháznak, én pedig az országos tisztifőorvosnak jeleztem, hogy nem lehet betegeket negatív teszt nélkül kiadni a kórházakból, az idősotthonaink pedig nem fogadnak új lakókat, a meglévőket negatív teszttel együtt várják vissza.

A kormánynak tartania kell a szavát:

kezdjék el szűrni az ország összes idősotthonának lakóját és dolgozóját. És ne küldjenek haza beteget negatív teszt nélkül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük