Üzentek Bencsik Andrásnak: Isten óvja (meg Magától) Magyarországot!

A heti rendszerességgel az ország felét ócsároló Sajtóklub állandó vendégei a soros adásban sem fukarkodtak a demokráciáért tüntetni szándékozók alázásával. Közülük Bencsik András lovalta bele magát leginkább az ellenük folytatott kampányba, kapott tőle hideget-meleget a demonstrálni akaró tömeg.

Ujhelyi Sándor, a Civil Ellenzéki Kerekasztal képviselője, a május 8. 10 órai tüntetés szervezője nyílt levélben válaszolt Bencsik minősíthetetlen kijelentésére:

“Nyílt levél Bencsik Andráshoz, aki „csürhének” nevezett, és a katonaságot akarja ránk küldeni, a május 8-i tüntetés miatt!

Szeretném tájékoztatni „csürheségemről”, bemutatva eddigi életemet. 61-ben születtem Egerben, édesapám evangélikus pap volt, aki a tisztességre és a becsületre nevelt. „Természetesen” mi a szocializmus idején nemkívánatos személyek voltunk. Ezalatt Ön, mint a Munkásőrség oszlopos tagja tevékenykedett.
Egész fiatalságomban vártam a napot, hogy Magyarország felszabaduljon a szocializmus és Moszkva igájából, és vágyakoztunk arra, hogy egyszer a hazám az Európai Unió tagja lehessen. Ezalatt Ön megírta “Érzelmi kötődés” című cikkét, melyben ecsetelte a Magyar-Szovjet Baráti Társaság, és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságát. 

Az, hogy számomra Göncz Árpád volt az új korszak egyetlen valódi Köztársasági elnöke,

Ön szerint viszont a rendszerváltozás elárulója, ez nézetbeli kérdés. Én egész életemben kitartottam amellett, hogy másoknak segítsek, soha nem tudtam csak magamért élni. Ezalatt Ön, mint a hazai újságírás és politikai élet kaméleonja, az elmúlt negyed században szinte minden olyan pártot megjárt, ahol anyagi haszonra, vagy csak a személyes befolyásának növekedésére számíthatott. Nem lenne könnyű vállalkozás fölsorolni minden nevezetes és látványos pálfordulását, így erről le is tettem.

Számomra a tisztesség,

és a korrupciómentes kormányzás az egyik legfontosabb elvárás, amikor a kormány szolgálja a nemzetet. De ehhez az kell, hogy meg is hallgassa az embereket. Május 8-án mi azért megyünk a Kossuthra, mert a maga elvtársai, az Orbán kormány soha nem volt hajlandó meghallgatni minket, civileket, a társadalom képviselőit, hanem a nemzetet átlépve akarja például hazánkat kivinni az Európai unióból, újra Moszkva rabszolgájává téve!

Erre Maga a katonaságot akarná ránk küldeni?

Egyre borzalmasabb a diktatúrájuk az országban, de a legborzalmasabb az lenne, ha erről a kérdésről Maga dönthetne!

Isten óvja (meg Magától) Magyarországot!

Ujhelyi Sándor, a Civil Ellenzéki Kerekasztal képviselője, a május 8. 10 órai tüntetés szervezője

https://www.facebook.com/ujvalasztasokat/posts/2210451475946921

Bencsik: „remélem, hogy a rendőrség és a katonaság megvédi a parlamentet a csürhétől”

A  Bayer, Bencsik, Lovas, Huth négyes – A “kerítésen túl” azt sem tudják, hogy léteznek

Bencsik: Gyurcsány egy zombi, akinek a természet törvényei szerint nem volna szabad létezni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük