Bencsik András elvtárs egy gyáva, szar alak. Olvasni sem tud!

Az Echo TV-ben Bencsik András elvtárs gyáva szarnak nevezte állandó szerzőnket, Banditát mert szerinte név nélkül bírálta őt a blogjában. Persze Bencsik nem tud olvasni, hiszen a blog bejegyzés alatt ott van a szerző teljes neve is – Virányi András – a blogger neve, a Bandita előtt. Az üggyel a 444 is foglalkozott már.

Ez pedig Bandita válasza Bencsik Andrásnak

Az Orbán Viktor megbízásából felvásárolt tévécsatorna egy cseppet sem gázolt bele a lelkembe. Sőt!

Még csak meg sem sértődtem az ott elhangzottaktól. Ugyan miért kellett volna?  Ezt a médiának nevezett förmedvényt az adófizetők pénzén vette meg Mészáros Lőrinc, aki hatig sem tud számolni az egy kezén levő ujjak miatt. Aki meg eladta egykor már az akkor semmi tévécsatornát, az a gravitációt is már Ikaruszban méri Iránban milliárdokért az adófizetők pénzén. És ha jelenleg nem kormányközeli lenne Széles Gábor elvtárs, a korábbi tulajdonos, már régen elszállt volna az eddig összelopott milliárdok hiányában ha a maga tehetségéből kellene megélnie.

De ha nézném ezt a csatornát már régen feltűnt volna, erre bizony senki sem kíváncsi, és ez főleg az ott leadott nézhetetlen műsorok miatt van. Bayer Zsolt showműsora, a migránsok kriminalizálása, a kormány állandó seggnyalása, Orbán Viktor istenítése. Na erre aztán alig van néző! A közmédia is alig csinál számokat nézettségben, az ECHO tévé nevű valami azonban ezt is alulmúlja. Ha nem menne oda számolatlanul a kormány reklámpénze amit Rogán Antal is osztogat a gyűlöletkeltés fokozására, meg a többi állami cég bizonyos fenyegetettség, vagy talpnyalás miatt, ennek a csatornának már régen nem lenne olyan riportere aki tudósítana, véleményt mondana, vagy takarítana ott, mert éhen halt volna piaci alapon.

De ma olyan világban élünk ahol nem a tehetség számít, hanem a lojalitás. Nem az számít mit tudsz, hanem milyen mélyen vagy Orbán Viktor seggében. Ennél a csatornánál ez az alapkövetelmény. Hölgyeknél az előtte levő térdelés a fontos, de ezt bunkóság lenne részemről megemlíteni. Hát akkor ezt nem írom le.

Na akkor vissza Bencsik elvtársra, aki egy gyáva szar alaknak tart, mert nem tud olvasni, de előtte egy kis kitérő. Persze az alákérdező sem semmi a műsorban, de legalább az olvasni tud valamennyire. Viszont a Hír tv-s karrier is addig tartott nála, ameddig ki nem derült Orbán Viktorról, hogy egy geci. Tudta ő azt, csak az nem szolgálta a megélhetését. Jegyezd meg a nevem Szabó Anett, ha nem esik nehezedre. Akkor erről ennyit, mert nem ér többet. BANDITA.

Szóval Bencsik elvtárs. Bárhol, bármikor képes vagyok veled vitatkozni. Persze ehhez neked nincs meg a kellő bátorságod, de legalább ezt is ki tudod magyarázni, ha egyáltalán képes vagy a magad esze által felfogni az eddig leírtakat. Elvtárs! Ezen ki sem akadtál, csak engem neveztél gyávának. Pedig csak olvasni kell tudnod. Kétlem ezt a képességed, de nem is azért írom ezt le, hogy megértsd. Te alapvetően egy olyan gyáva szar alak vagy, akinek eddigi munkásságának nevezett köpönyegforgatására normális ember továbbra is csak köpni tud. Nem hozom fel munkásőr múltad, magam is voltam KISZ titkár, de azért rendes ember maradtam, nem raboltam le az országot mint Orbán Viktor. De most tényleg? Ha nem Orbán Viktor lenne hatalmon, akkor  most kinek a szekerét tolnád a megélhetésedért? Mert nálad erről szól minden.

Azért kérdeznék valamit Bencsik elvtárs. Hogy volt az, mikor még nem Mészáros Lőrinc volt a tulaj a csatornánál, te meg egy műsorodban Széles Gábor oligarcha haverját becsmérelted? Csányit, vagy Demjánt már nem emlékszem, de nem ez a lényeg. Kérted, keverjék le a számodra kényes részt, de inkább kirúgtak a műsoroddal együtt. És te akkor eltűntél hál istennek egy darabig a képernyőről. Most meg csontig benyalsz ugyanitt, mert más a gazda, viszont te továbbra is ugyanaz a darab sz@r maradsz.

Na akkor még egyszer Bencsik elvtárs! Nevezd meg a helyet és az időt ahol gyáva szarnak nevezhetsz, ennek hiányában magam kereslek meg, és bemutatkozom. Túl fogod élni. Legalábbis bízzál benne!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

5 hozzászólás

 • 2018.01.16 - 00:14
  Közvetlen hivatkozás

  Kár volt arra az ártalmas alakzatra ennyi energiát pazarolni. Falra hányt ribizke bokor.

  Válasz
 • 2018.01.16 - 02:22
  Közvetlen hivatkozás

  Bandita, most komolyan :) Annak hogy orulnel, ha bencsik azt mondja rolad, milyen jo fej vagy es orszagos cimborad szeretne lenni? Na ugye! :)
  Amugy bencsiket mar legalabb harman hivtak nyilt levelben face-to-face konfrontalodasra, egyre sem ment el, mert egy gyava, kalap, ostoba szar.
  Most bepiszkolnad vele a kezed, hogy bemazolsz egy embereset egy rakas szarnak? Brrrr, sportember kretennel nem all ki, esetleg egy lovessel megszabaditja kinjaitol, pusztan a humanum jegyeben.

  Válasz
 • 2018.01.16 - 21:15
  Közvetlen hivatkozás

  Csak szólok, hogy a szart laborokban vizsgálják, mert sok mindenre lehet következtetni az eredményekből. Bencsik információ tartalma nem éri el a szarét.

  Válasz
 • 2018.02.22 - 19:47
  Közvetlen hivatkozás

  ki egyáltalán ez a Bencsik azon kívül , hogy a béka meneten látom masírozni az első sorba??? Gondolom az Orbán kormány bábja és fizetett nyalója . Amúgy egy semmit nem mondó, nem érő alak ……

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük