Akit érdekel: Bencsik András is “oltakozott”: “a lelkem mélyén a kínait szerettem volna…”

Miután Orbán Viktor, Áder János és sokan mások közzétették közösségi oldalaikon a kedvcsináló közlést, miszerint bevállalva a “kínai rulettet” magánszorgalomból ők is ezt választották. Bencsik András sem akart lemaradni.

A “kínai rulett”

Az aktusról képet nem közölt, így nála bemondásra hisszük el az oltás tényét.

“Beoltattam magam. Kínai vakcinával.

Bármelyik másikat is elfogadom, de a lelkem mélyén a kínait szerettem volna.

Nem éreztem semmiféle mellékhatást. Az orvos azt ajánlotta, az elkövetkező tíz napban legyek óvatos, tartsak távolságot, amíg a védettség első fokozata kialakul. Örülök, hogy túl vagyok rajta. Március végén esedékes a második oltás.

A hezitálóknak üzenem, ez a mostani járvány az orosz ruletthez hasonlít, aminek az a lényege, hogy a forgópisztoly tárja egyik üregében a nyolcból egy éles lőszer van. Megpörgeted, a fejedhez tartod és elsütöd a pisztolyt… Csett! Szerencsés vagy, az éles lőszer nem ebben az üregben volt. Újra megpörgeted, újra elsütöd… És meghalsz.

Ez nem játék

Ha a megbetegedés kimenetele a halál is lehet, és senki, a legtapasztaltabb virológus sem tudja megmondani, hogy ki hal bele és ki éli túl, akkor ezzel a betegséggel éppen úgy, mint az egy szem éles lőszerrel töltött forgópisztollyal, nem tanácsos játszani. Oltasd be magad! Maradj életben!”

A fentiek ellenére, vagy, akinek úgy tetszik, éppen ezért: mindenki oltassa be magát!

figyelem
illusztráció: V.K.

2 hozzászólás

 • 2021.03.03 - 20:19
  Közvetlen hivatkozás

  Én pedig a szívem mélyén elutasítok bármilyen olyan vakcinát melyet a kezelőorvosom nem javasol. Többszörösen veszélyeztetett lévén senki ne fosszon meg a választás lehetőségétől – még a hatalom sem! Gratulálok Bencsik Andrásnak a jó egészségi állapotához, mert az alapján nem volt szüksége válogatásra. Mindemellett jó lenne ha nem a miniszterelnök döntene orvos-szakmai kérdésekben és pökhendi, arrogáns módon nem zavarna a meg nem nevezett, valamelyik sor végére…

  Válasz
 • 2021.03.03 - 20:46
  Közvetlen hivatkozás

  Persze.A fidesznyákoknak kínai vakcina jár. Mint tudjuk,ezt a kínaiak a harmadik világ számára készítették,és ők,bencsik,és a többi kivénhedt kommunista kb azon a szinten vannak.Legalábbis orbán mintha valami elmaradott kis afrikai ország törzsfőnökének képzelné magát időnként,és mindenkit az alattvalójának tekint.Pedig pont fordítva kellene hogy legyen,mert ő van értünk,és nem mi érte.Csak ő keveri a dolgokat,ami igen szomorú

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük